Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019

ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο «ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ» ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ… «ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΩΝ» ΠΟΥ «ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ» ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ… ΠΡΟΤΙΜΗΣΟΥΝ 100.000 «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΤΟ 2020; 

21/12/2019 | ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.net

Όπως είναι γνωστό, ο Ειδικός Γραμματέας Πρώτης Υποδοχής της κυβέρνησης των… «εθνικοφρόνων» -που… θα’ διωχναν τους λαθρομετανάστες- Εμμανουήλ Λογοθέτης, «προέβλεψε» τις προηγούμενες ημέρες πως το 2020 θα… προτιμήσουν το Μητσοτακιστάν πάνω από 100.000 «προσφυγάκια».

Αλήθεια, ποιος είναι ο κύριος; Κάποιος τεχνοκράτης ή μήπως κομματικός; 

Κατ’ αρχάς, ο Λογοθέτης είναι ανιψιός του… «εθνικόφρονος» Νικήτα Κακλαμάνη και γιος της πρώην αντιπροέδρου του ΚΕΕΛΠΝΟ Ε. Κουσκούνη.

Κατά δεύτερον, ήταν πολιτευτής της Νουδούλας στη Σάμο.

Και κατά τρίτον, είναι «αλληλέγγυος» και φέρει το προσωνύμιο «γιατρός των μεταναστών», λόγω της δραστηριότητάς του στην Σάμο.

Σύμφωνα δε με παλαιότερο εγκωμιαστικό για το πρόσωπό του δημοσίευμα του «Πρώτου Θέματος» το 2015, ο εν λόγω: «Είναι ένας από τους αθέατους ήρωες που βρίσκεται στο πλευρό προσφύγων και μεταναστών καθημερινά. Πρόκειται για το «γιατρό των μεταναστών», όπως τον αποκαλούν οι ντόπιοι στο νησί της Σάμου. Έπειτα από σχετικό αίτημα του Λιμενικού Σάμου στο ΚΕΕΛΠΝΟ, ο ίδιος ζήτησε να βρεθεί στην πρώτη γραμμή και να τιμήσει με πλήρη αφοσίωση τον όρκο του Ιπποκράτη. Έτσι, εδώ κι έναν μήνα ο Εμμανουήλ Λογοθέτης, ο οποίος είναι γιατρός δημόσιας υγείας και βιοπαθολόγος, λειτουργεί ως βάλσαμο στις καρδιές τόσο των προσφύγων/μεταναστών όσο και των κατοίκων, αφού καθησυχάζει τους μεν ότι δεν έχουν κάτι σοβαρό στην υγεία τους και τους δε ότι δεν ευσταθούν τα περί «υγειονομικής βόμβας».

Αφελές ερώτημα: και που ξέρει από τώρα ο «εθνικόφρων-αλληλέγγυος» «γιατρός των μεταναστών» πόσα «προσφυγάκια» θα μας… προτιμήσουν του χρόνου; Μήπως οι 100.000 που είπε δεν είναι προϊόν γνώσης, αλλά τόσους έχει συμφωνήσει με τους παγκόσμιους αφέντες να δεχτεί να δεχτεί η κυβέρνηση των Κούληδων μέσα στο 2020;  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.