Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019

Έλληνες - Παιδιά ενός κατώτερου Θεού

Όπως διαβάζω στο Police Voice, μια Ελληνίδα στο Ηράκλειο Κρήτης, ζει εδώ και δυο χρόνια στο αυτοκίνητο της!
Η γυναίκα, πρώην καθαρίστρια, παίρνει ένα ελάχιστο επίδομα φτώχειας και συντηρείται χάρη στην αλληλεγγύη των Ελλήνων. Μάλιστα μια οικογένεια από τη Σάμο, της πρότειναν να πάει στο νησί να τη φιλοξενήσουν ίσα για τις γιορτές.
Μέχρις εκεί...

Δείτε το βίντεο..
Κατάλαβες τώρα ρε Ελληνάκι;

Ούτε δήμος, ούτε εκκλησία, ούτε κόμματα, ούτε ΜΚΟ, ούτε υπουργάρες, ούτε πρόνοιες, ούτε τίποτα. 
Και φυσικά ούτε πεντάστερα ξενοδοχεία, ούτε ιστορικά μοναστήρια, ούτε μισθωμένες κατοικίες, ούτε δομές φιλοξενίας, ούτε προπληρωμένες κάρτες, ούτε δωρεάν ρεύμα, ούτε 400άρια, ούτε ίντερνετ, ούτε... ούτε... ούτε...

Σε μια χώρα που παρέχει συνθήκες πασαλίδικης ζωής στον τελευταίο λαθρέποικο, σε μια κοινωνία τάχα μου χριστιανών, όπου το αρχιπαπαδαριό σκίζεται πως να εξυπηρετήσει τα πρωτοπαλίκαρα του Δ΄ Χαλιφάτου, σε ένα κράτος-κωλοχανείο, όπου ο πάσα ένας τριτοκοσμικός τυχοδιώκτης μπορεί να τα κάμει ανάστα ο Κύριος, οι Έλληνες καταντήσανε παιδιά ενός κατώτερου Θεού.

Κι ας σπεύδουν να γιομίσουν τις εκκλησιές και να φουσκώσουν τις τσέπες των αρχιπαπάδων, με τα βαφτίσια και με τα μνημόσυνα.
Διωγμένοι ακόμα και από τους κατά παράδοσιν πνευματικούς τους ταγούς....
Έλληνες άστεγοι που πεθαίνουν από το κρύο στην είσοδο κάποιας πολυκατοικίας, Έλληνες άνεργοι που η μοναδική τους ελπίδα είναι ένα φτηνό γλυκό, στις χριστουγεννιάτικες ελεημοσύνες των παπάδων και των δήμων, Έλληνες που τους προσπέρασε η ανάπτυξη αλλά τους πρόκαμε η θλίψη...

Και ταυτόχρονα, ένα κονσόρτσιουμ πολιτικών εργολάβων της ελληνικής γενοκτονίας, τρωκτικά των ΜΚΟ και των διεθνών κονδυλίων, διαχειριστές του θανάτου και της βιοφυλετικής αλλοτρίωσης, γλεντάνε τες προσοδοφόρους ψήφους, που τους προσφέρουν τα ίδια τα θύματα τους. 

Ξυπνάτε μωρέ...
Αλλιώς θα μας παρατήσει και ο ίδιος ο Χριστός μας. Και καλά θα μας κάμει...

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.