Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019

ΚΟΡΟΙΔΟ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΕ, ΜΗ ΣΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙ! ΕΣΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ»! 

17/12/2019 | ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.net

Εδώ και πολύ καιρό, κυκλοφορεί η φήμη ότι τα έξοδα των «προσφύγων» στα  hotspots δεν επιβαρύνουν τους Έλληνες φορολογούμενους, αλλά καλύπτονται από την Ε.Ε., τον ΟΗΕ και λοιπούς οργανισμούς.

Πρόκειται για ψεύδος, προκειμένου να μειώνονται οι αντιδράσεις στην εισβολή των μυρίων!

Κι αν δεν πιστεύετε εμάς, διαβάστε τι γράφει επ’ αυτού η καθεστωτική και διόλου «ρατσιστική» «Καθημερινή»:

«Με τους αιτούντες άσυλο που βρίσκονται στα νησιά του Αιγαίου να ξεπερνούν τις 40.000 και τον αριθμό τους να αυξάνεται καθημερινά, οι ανάγκες σίτισης στα κέντρα υποδοχής και ταυτοποίησης (ΚΥΤ) των νησιών έχουν εκτοξευτεί… Ενδεικτική του ύψους των κονδυλίων που απαιτούνται είναι η σύμβαση που αφορά τη σίτιση (πλήρης ημερήσια διατροφή) 17.016 ατόμων στο ΚΥΤ της Λέσβου για πέντε ημέρες (από 29 Νοεμβρίου έως 3 Δεκεμβρίου 2019) το ύψος της οποίας είναι 499.419,60 ευρώ όπως προκύπτει από τα σχετικά έγγραφα. Επιπλέον, όπως προκύπτει από τις συμβάσεις που υπογράφονται εδώ και αρκετούς μήνες τουλάχιστον, μεγάλο μέρος των εξόδων για τη σίτιση στα νησιά προς το παρόν επιβαρύνει τον κρατικό προϋπολογισμό. Είναι χαρακτηριστικό ότι σε πολλές συμβάσεις που έχουν υπογραφεί για τη σίτιση στα νησιά προβλέπεται 4% κράτηση υπέρ Μετοχικού Ταμείου Στρατού (ΜΤΣ). Η σχετική επιβάρυνση όπως και οποιαδήποτε άλλη υπέρ τρίτου δεν επιτρέπεται όταν πρόκειται για χρηματοδότηση μέσω κοινοτικών κονδυλίων».

Μάλιστα, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που δημοσιεύει η Ε.Ε. για τα κονδύλια που δίνονται στην Ελλάδα για τα «προσφυγάκια», η τελευταία φορά που δόθηκαν χρήματα ήταν πριν από… ενάμιση χρόνο, στις 31/07/2018 για την κάλυψη αναγκών στα hotspots των νησιών, μεταξύ των οποίων και η σίτιση. Από τότε, πληρώνουν αποκλειστικά οι… κουβαρντάδες Έλληνες φορολογούμενοι!

Να’ ναι καλά οι Έλληνες φορολογούμενοι – ψηφοφόροι, να ψηφίζουν Νουδούλα, ΣΥΡΙΖΑ, κλεφτοπασοκαρία, κουκουεδία, Βελόπουλο και… «λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις», κι ας πληρώνουν! Χαλάλι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.