Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΕΞΟΔΟΣ

18/12/2019 | ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.net

Γράφει ο Φώτης Νάκος

Η  χρονική περίοδο που διανύουμε αποτελεί ίσως μια από τις σημαντικές της μεταπολεμικής ιστορίας της Ελλάδος. Πολλά πρόκειται να συμβούν το επόμενο χρονικό διάστημα που ίσως καθορίσουν την θέση της χώρας στο διεθνές γίγνεσθαι και ειδικότερα στο χώρο της χερσονήσου του Αίμου που μας ενδιαφέρει και πιο πολύ.

Η πατρίδα μας ήδη διανύει σχεδόν 10 χρόνια σκληρών μνημονίων και οικονομικών πολιτικών που της έχουν στερήσει το δικαίωμα της ελευθερίας να πράττει κατά το δοκούν στο διεθνές στερέωμα.

Εσχάτως πολυδιαφημίζεται η έξοδος από όλα αυτά. Αλλά με τι αντάλλαγμα;

Μια ματιά  στην σκληρή πραγματικότητα θα οδηγήσει ενδεχομένως σε ασφαλή συμπεράσματα. Η Ελληνική οικονομία εδώ καιρό παραπαίει και η μέση Ελληνική οικογένεια βρίσκεται, αν όχι κάτω, σίγουρα στα όρια της ένδειας. Διοικούμαστε από πολιτικούς δεμένους στο άρμα των διεθνών τοκογλύφων, που θέλουν να υποτάξουν την ηλιογέννητη πατρίδα μας και να την σύρουν βαθιά μέσα στο σκοτάδι της παγκοσμιοποίησης και της νέας τάξης πραγμάτων. Ο μέσος ‘Έλληνας έχει υποταχθεί πλέον χωρίς να αντιδρά κάτω από το βάρος της επιβίωσης και της διαρκούς προσπάθειας του να μείνει ζωντανός αυτός και η οικογένεια του για μια μέρα ακόμη. Μέρα με την μέρα.

Μέσα σε αυτό το σκαιό και αφιλόξενο περιβάλλον για οποιαδήποτε άλλη σκέψη πέραν της επιβίωσης, η κυβέρνηση των πιστών ακολούθων των διεθνών κορακιών που μετράν την ανθρώπινη ζωή ως κόστος παραγωγής και υπεραπόδοσης, μας ανακοινώνει περιχαρής την έξοδο από τα μνημόνια και τις μέρες των θυσιών. Πώς όμως! Τα δείγματα για το τι θα κοστίσει αυτή η καθαρή έξοδος έρχονται σωρηδόν και αποδεικνύουν κάτι διαφορετικό από αυτό που ευαγγελίζεται η κυβέρνηση των ψευτοπατριωτών. Πρώτο δείγμα γραφής , άρθρα και νόμοι που παραδίνουν τα κλειδιά της χώρας στους τοκογλύφους, απώλεια της Εθνικής κυριαρχίας και προσπάθεια απώλειας ακόμη και αυτής της Εθνικής συνείδησης. Αυτό αποδεικνύετε δε, από τις δηλώσεις αντιπροσώπων της νουδούλας,  σύμφωνα με τις οποίες η χώρα θα υποδέχεται μόνιμα τους λαθρομετανάστες και θα εντείνει την προσπάθεια ενσωμάτωσης, όχι αυτών στην Ελληνική κοινωνία, αλλά της Ελληνικής κοινωνίας στα νέα ήθη και έθιμα που φέρνουν αυτοί μαζί τους. Όλα αυτά βέβαια σε αντάλλαγμα μιας οικονομικής ευδαιμονίας που επαγγέλλονται αλλά δεν θα έρθει ποτέ. Και τι άλλο μετά;;

Γύρω από τα σύνορά μας οι εχθροί πολλοί και τα όνειρα τους ακόμη περισσότερα. Από το βορρά ένα κράτος κατασκεύασμα των διεθνών καιροσκόπων απαιτεί να του παραδώσουμε την Ιστορία μας και το όνομα της Μακεδονίας μας, η οποία μην ξεχνάμε ότι ενσωματώθηκε στο κορμό της μητέρας Ελλάδος με άπειρες προσφορές σε αίμα Ελλήνων ηρώων. Από τα βορειοδυτικά άλλο ένα κράτος απογόνων των οθωμανών κατακτητών, που ουδεμία σχέση έχει με το Ελληνικό αίμα που κατοικούσε στα εδάφη αυτά για χιλιάδες χρόνια και μεγαλούργησε προσφέροντες λαμπρές σελίδες δόξας στην πλούσια ιστορία μας, σφετερίστηκε με αρκετή ευκολία την ιστορία αυτή και διεκδικεί εδάφη από την χώρα μας. 

Όσο για το προαιώνιο εχθρό της Ελλάδος, που βρίσκεται στα ανατολικά της σημερινής Ελλάδος ,στα κατακτημένα, αλλά όχι ξεχασμένα, χώματα της Ιωνίας, δεν χάνει ευκαιρία σε κάθε στιγμή να επιδεικνύει τις βλέψεις του προς την ιερή γη των προγόνων μας. 

Τυχαία συμβαίνουν όλα αυτά την συγκεκριμένη στιγμή; Μα και βέβαια όχι. Από την στιγμή που η χώρα μας καταστράφηκε από ένα αδυσώπητο πόλεμο, χωρίς όπλα και ηρωικές μάχες, αλλά με οικονομικούς αποκλεισμούς και αποστράγγιση της περιουσίας του κάθε Έλληνα, έγινε βορά στις ορέξεις του κάθε τυχάρπαστου, που επιθυμεί ένα κομμάτι από αυτή. Συνοδοιπόρος όλων αυτών και οι δοτές κυβερνήσεις που ασκούν την εξουσία τα τελευταία χρόνια και σκύβουν το κεφάλι, και όχι μόνο, στα θέλω των αρπακτικών της αγοράς. Συνηθισμένοι πλέον να λένε ναι σε ότι τους πουν, αρκεί να κρατήσουν την εξουσία, βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις αυτή την στιγμή για να παραδώσουν τα ιερά και τα όσια του ‘Έθνους μας. Πρώτα η Μακεδονία, και μετά τι: η Θράκη; Η Ήπειρος; Το Αιγαίο; Και όλα αυτά στο όνομα μιας οικονομικής ανάπτυξης που ας μη γελιόμαστε δεν θα έρθει ποτέ…..

Το δόγμα των μεταπολιτευτικών χρόνων για μικρή μα έντιμη Ελλάδα, κυριαρχεί και μικραίνει ακόμη περισσότερο την χώρα μας. 

Απέναντι σε όλα αυτά, μοναδικό ανάχωμα, τελευταία γραμμή άμυνας, στέκονται μόνοι τους οι Έλληνες Εθνικιστές και η Χρυσή αυγή. Βρισκόμαστε απέναντι τους και περήφανα και δυνατά, βροντοφωνάζουμε ότι δεν θα τους αφήσουμε να ολοκληρώσουν τα σχέδια τους για τον αφανισμό της φυλής μας. Χρέος μας είναι να πολεμήσουμε υπέρ βωμών και εστιών, όπως άλλωστε έκαναν οι ένδοξοι πρόγονοι μας, ώστε όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου να μπορούμε να τους αντικρύσουμε στα μάτια ως άξιοι συνεχιστές τους και να μην αντιμετωπίσουμε την μήνη των απογόνων μας αλλά και αγέννητων ως άλλοι εφιάλτες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.