Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019

Ο «ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ» ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ, ΠΟΥ ΗΤΑΝΕ… ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ

16/12/2019 | ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.net

Η ανάγκη να υπάρχουν μέσα στην Νουδούλα και κάποιοι βουλευτές που θα παριστάνουν τους «ακροδεξιούς», για να «χαϊδεύουν τα’ αυτιά» και να μαντρώνουν τους πατριώτες ψηφοφόρους, υπήρχε από παλιά. Στις μέρες μας, η ανάγκη αυτή είναι πιο έντονη, καθώς η κυβερνητική πολιτική των Κούληδων διαψεύδει τις φρούδες ελπίδες των πατριωτών που την ψήφισαν.

Επειδή όμως οι παλιοί «ακροδεξιοί»… μπαγιάτεψαν και δεν πείθουν (Βορίδης, Μπουμπούκος, Πλεύρης), ή δεν τραβάνε (Κυρανάκης), τελευταία οι Κούληδες έριξαν στην πιάτσα ένα καινούργιο… φρούτο, τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο! Ο οποίος, ήτανε μεγάλο κομμούνι, μέχρι που έγινε… υποκόμος του Μπουμπούκου κι επιστρατεύτηκε για τις ανάγκες του νέου του ρόλου! Που τον παίζει τόσο καλά, αφού εκτός από… λαθρομεταναστευτοφάγος, μέχρι και στο Μακρυγιάννη επιχείρησε να πάει (θα έτριζαν τα κόκαλα των Ηρώων!), αλλά… έκοψε λάσπη όταν είδε τους χρυσαυγίτες!
Θαυμάστε τον, να διαφημίζει τον «Ριζοσπάστη», να ξεφαντώνει με κόκκινη φανέλα της αλήστου μνήμης Σοβιετικής Ένωσης (CCCP) και ν’ ατενίζει το μέλλον με «παλαιστινιακή μαντίλα» – σήμα κατατεθέν των «κοινωνικών αγωνιστών» των Εξαρχείων!


Ουστ, κομμούνι!

«Εθνικόφρονες» κουφάλες, συριζόσκυλα με γραβάτες!   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.