Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019

ΟΙ "ΣΩΤΗΡΕΣ" ΜΑΣ

16/12/2019

Από τους Τούρκους θα μας σώσει ο Λίβυος ναύαρχος. Θα μας σώσουν οι Ευρωπαίοι. Θα μας σώσουν οι Αμερικανοί. Θα μας σώσουν οι Ρώσοι. Θα μας σώσουν οι Εβραίοι. Άπαντα τα ανωτέρω, εσφαλμένα. Το ορθό είναι ότι θα μας σώσουν οι Έλληνες - όσοι έχουν απομείνει με φιλότιμο και αγάπη για την πατρίδα.

Ο Λίβυος ναύαρχος, ακόμα κι αν ήθελε πραγματικά να σώσει άλλη πατρίδα εκτός από τη δική του, δεν μπορεί. Η Λιβύη είναι μια χώρα που, ελέω Χίλαρι, έχει γίνει χωράφι και βρίσκεται σε εμφύλιο.

Οι Ευρωπαίοι ακολουθούν πάντα τη συνταγή του 1204. Μας εξουθενώνουν οικονομικά, κατσικώνονται στον σβέρκο μας ως εξουσιαστές (ενώ πάντα λένε κάποιοι απ’ αυτούς και μια καλή κουβέντα για τους αρχαίους Έλληνες) και στη συνέχεια μάς ρίχνουν στα νύχια των Τούρκων. Έτι δε βοήθησαν, με την ανοχή τους, τους Τούρκους να μας πετσοκόψουν το 1922.

Οι Αμερικανοί φύλαγαν τσίλιες, όταν οι «Αττίλες» έκαναν τις μεγάλες μπούκες στην Κύπρο, και συστηματικά μας πιέζουν, εκβιάζουν και σε πολλές περιπτώσεις «πείθουν» τις ελληνόφωνες κυβερνήσεις να εγκρίνουν, να εφαρμόζουν ή να αποπειρώνται να εφαρμόσουν όλα τα σχέδια που μας οδηγούν σε εθνικές ήττες (βλ. Σχέδιο Ανάν, «Πρέσπες» κ.ά).

Οι Ρώσοι τώρα είναι οι ισχυρότεροι σύμμαχοι της Τουρκίας. Τους πουλάνε πυραυλικά συστήματα S-400, σχεδιάζουν πυρηνικά εργοστάσια για λογαριασμό της γείτονος, που θα στηθούν κοντά στα παράλια, και έχουν συνδέσει κομμάτι της οικονομικής δραστηριότητάς τους με την Τουρκία.

Το Ισραήλ είναι η χώρα που έχει δώσει σημαντική ώθηση στην αμυντική βιομηχανία, αλλά και στις ένοπλες δυνάμεις της Τουρκίας. Η τουρκοϊσραηλινή συμφωνία στρατιωτικής συνεργασίας του 1997 απεδείχθη για την Τουρκία αληθινό χρυσωρυχείο.

Έτι, δε, η Τουρκία είναι η μοναδική χώρα από την οποία έχει ζητήσει συγγνώμη το Ισραήλ (και μάλιστα, για την υπόθεση του πλοίου «Μαβί Μαρμαρά», για την οποία ευθύνεται αποκλειστικά η Τουρκία!).

Αυτά τα λίγα, γνωστά σε όλους, γεγονότα είναι η κορυφή του γεωπολιτικού παγόβουνου που βλέπουμε να έρχεται γρήγορα καταπάνω μας. Καλό είναι να τα γνωρίζουμε και να μην έχουμε αυταπάτες. Σχεδόν όλοι είναι με την πλευρά των Τούρκων, κι εμείς πρέπει να κάνουμε τα κουμάντα μας υπολογίζοντας μόνο στους εαυτούς μας. 
π

ΠΗΓΗ: www.dimokratianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.