Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019

Ερντογάν ο Μεγαλομανής - Άρθρο του Μιχάλη Αρβανίτη

Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2019 | www.xrisiavgi.com

Το «φαινόμενο» Ερντογάν είναι τώρα, όσο ποτέ άλλοτε, άξιο ιδιαίτερης προσοχής. Αυτός ο αλαζών τούρκος ηγέτης, με ασυνήθη θρασύτητα, εκφράζει – με λόγια και πράξεις – την αρπακτική ιδιοσυγκρασία, που χαρακτηρίζει τη φυλή του.

Από το γήπεδο του ποδοσφαίρου μεταπήδησε στο στίβο της πολιτικής, βοηθούμενος, στα πρώτα βήματά του, από τον μέντορά του Γκιουλέν, τον οποίον ανάγκασε τελικά να διαφύγει στις Η.ΠΑ. Ίδρυσε κόμμα, εξελέγη δήμαρχος Κων/πόλεως, Πρωθυπουργός, Πρόεδρος της τουρκικής «δημοκρατίας» και απόλυτος Άρχων, με «κοπτοραπτική» του Συντάγματος στα μέτρα του, αφού πρώτα απομόνωσε τους στενούς του συνεργάτες (Γκιούλ – Νταβούτογλου) και έστειλε στις φυλακές ή στον Αλλάχ, όσους νόμιζε, ή ήσαν πράγματι, εχθροί του, ή απλώς ύποπτοι. Χαλίφης δεν έγινε ακόμη…

Αν και περιορισμένων γραμματικών γνώσεων, φρόντισε να μελετήσει τον «Ηγεμόνα» του Μακιαβέλι και το «Στρατηγικό βάθος» του Νταβούτογλου, κάνοντας πράξη τις απόψεις του πρώτου και σκοπό τις θεωρίες του δεύτερου, για την αναβίωση της Οθωμανικής αυτοκρατορίας.

Αυτός ο φανατικός σουνίτης μουσουλμάνος είναι αποφασισμένος να γράψει Ιστορία! «Βλέπει» νοερά από τώρα τους θεόρατους ανδριάντες του, να «κοσμούν» τις πλατείες της τουρκιάς, μετά την αποδημία του εις τους οντάδες του Αλλάχ ή και πριν, μιμούμενος τον Σαντάμ Χουσεΐν.

Ο Ερντογάν είναι ανιστόρητος, διότι αγνοεί το γεγονός, ότι ουδέποτε ανεβίωσε αυτοκρατορία μετά την κατάρρευσή της. Σκιαμαχεί, μαζί με τα φαντάσματα του παρελθόντος, των αρπακτικών προγόνων του. «Γαυγίζει» και προετοιμάζεται να ικανοποιήσει de facto και με κωμικοοπερατικές απόπειρες…de jure (Λιβύη) τη βουλιμία και μεγαλομανία του. Στο στόχαστρο του βρίσκονται, βραχυπρόθεσμα, το Ανατολικό Αιγαίο, η Κύπρος η Δ. Θράκη και η Κρήτη.

Βασίζεται σε τρία (3) σημαντικά πλεονεκτήματα, που του προσφέρονται: 1)Στην ανοχή και απραξία των ρωσοαμερικάνων, του ΝΑΤΟ και της ανισχυροανίκανης Ε.Ε. 2) Στο γεγονός, ότι οι προδότες, που μας κυβερνούν ως εντολοδόχοι «Αρχών και Εξουσιών πέραν των γνωστών», έχουν ήδη από το 2005 δεχθεί και δηλώσει επίσημα ως βέβαιο γεγονός τον εδαφικό ακρωτηριασμό της Πατρίδος μας ( δήλωση Μπενάκη) και έχουν ανοίξει διάπλατα τα σύνορά μας, για να εγκατασταθεί – όπερ και γίγνεται – στο έδαφός μας η 5η φάλαγγα των μουσουλμάνων, η οποία καθημερινά ενισχύεται με εκατοντάδες από την τουρκία.

Το «έδαφος» είχε προετοιμαστεί νωρίτερα από τους καραμανλή και σημίτη. Ο μεν πρώτος δεν «έβλεπε» την Κύπρο, γιατί «έκειτο μακράν», ο δε άλλος πήγε στη Μαδρίτη ως υπουργός εξωτερικών… της τουρκίας και δήλωσε ότι… η χώρα του (τουρκία) «έχει ζωτικά συμφέροντα στο Αιγαίο». Οι αμερικάνοι, μετά την ατιμία τους στην Κύπρο (1974), «δούλεψαν» ως καλοί «σύμμαχοί» μας, για τη σταδιακή εισβολή των αφροασιατών στην Ελλάδα, αφού κατάφεραν, να τους «εκδημοκρατίσουν» με βόμβες. Γι’ αυτό εισβάλλουν στη «δημοκρατική» Ελλάδα, για να … εκδημοκρατιστούν πιο πολύ και για να … μας γονιμοποιήσουν, κατά πάκη και άλλους «δημοκράτες» της Εθνικής ξεφτίλας.

Και 3) Στην πεποίθησή του (ο Ερντογάν) ότι οι κουραμπιέδες γραικύλοι πολιτικοί μας, δεν θα τολμήσουν, να πράξουν αυτό, που ήδη θα είχε πράξει μια γνήσια Εθνική Κυβέρνηση ΕΛΛΗΝΩΝ: Κεραυνοβόλο αιφνιδιαστική εισβολή στην τουρκιά και με τα τρία (3) ΟΠΛΑ μας: Ισοπέδωση των πολεμικών αεροδρομίων της τουρκιάς από τα γεράκια μας, πριν ή αλέκτωρ λαλήσει άπαξ, αποκλεισμός των μικρασιατικών παραλίων και των στενών ( Δαρδανέλια) από το στόλο μας, διάβαση του Έβρου από το στρατό ξηράς και με τα σώματα ασφαλείας κατάλληλα εξοπλισμένα και πανέτοιμα  να εξοντώσουν τους πεμπτοφαλαγγίτες (ντόπιους και ξενόφερτους).

Εάν αφήσουμε – όπως φαίνεται – την πρωτοβουλία κινήσεων στον Ερντογάν, ή τα πολιτικά μας ψοφίμια να «διαπραγματευθούν» μαζί του, τότε ο εδαφικός ακρωτηριασμός της Πατρίδος είναι κάτι πάρα πάνω από βέβαιος. Συμπερασματικά, πιστεύω ότι ο Ερντογάν είναι ψυχοπαθητικό άτομο, εξ’ αιτίας δε, της μεγαλομανίας και της βουλιμίας του οποίου, σε συνδυασμό με τη δουλοφροσύνη των  ελληνόφωνων σκουπιδιών μας, θα μπούμε σύντομα σε μεγάλους μπελάδες.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, έστω και πληγωμένη απ’ τα βέλη της προδοσίας και του «δημοκρατικού τόξου» του συστήματος, βρίσκεται αμετακίνητη και πιο δυνατή στις Εθνικές επάλξεις, πανέτοιμη και αποφασισμένη να κάνει αυτό που ΠΡΕΠΕΙ…  
     
Μιχάλης Αρβανίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.