Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019

ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ – ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΝΟΥΔΟΥΛΑ! 

20/12/2019 | ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.net

Όπως σας έχουμε ενημερώσει εγκαίρως, η κυβέρνηση των Κούληδων έχει αποφασίσει την μετατροπή ενός ενεργού πεδίου βολής στην Κρήτη, στο οποία ασκούνται στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, σε… hot spot. Ενώ, λοιπόν, οι αντιδράσεις των Κρητικών είναι εντονότατες, ο «αντιπολιτευόμενος» ΣΥΡΙΖΑ αντί τουλάχιστον να σιωπήσει, για να καρπωθεί την λαϊκή δυσαρέσκεια, έστω και από σπόντα, βγαίνει μπροστά για να συνδράμει το σχέδιο των … «εθνικοφρόνων».

Έτσι, σε άρθρο του υπό τον ενδεικτικό τίτλο «Φιλοξενία ή ξενοφοβία; Ο κρητικός λαός ξέρει την απάντηση», ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Μαμουλάκης ζητά από τους Κρητικούς να πάψουν να διαμαρτύρονται και να αποδεχθούν τον εποικισμό – εξισλαμισμό του νησιού τους από τους Κούληδες, διότι όπως τονίζει «η ακροδεξιά ρητορεία, οι ξενοφοβικές και μισαλλόδοξες πρακτικές, ο ρατσισμός δε βρήκαν και δεν θα βρουν γόνιμο έδαφος στη δημοκρατική και προοδευτική κοινωνία μας».

Είναι προφανές, ότι τα «μεγάλα αφεντικά» που έχουν συνάψει μυστική συμφωνία με τον Κούλη Μητσοτάκη για εποικισμό-εξισλαμισμό της Χώρας, έχουν εξασφαλίσει και την συναίνεση όλων των «αντιπολιτευόμενων» κομμάτων! Πράγμα εύκολο, καθώς η Χρυσή Αυγή είναι εκτός βουλής!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.