Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019

5 μήνες μετά την 7η Ιουλίου τo φρούριο ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ παραμένει άπαρτο! 

Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου 2019 | www.xrisiavgi.com

Και τι να πει κανείς γι’ αυτούς, που μας πολέμησαν προεκλογικά και έρχονται τώρα μετά τις εκλογές να μας δώσουν… συμβουλές για το πώς θα πορευτούμε;

Όσοι πίστευαν ότι κλέβοντάς μας 3.700 ψήφους και θέτοντάς μας με τον τρόπο αυτό εκτός Βουλής θα μας οδηγήσουν στην ανυπαρξία και λάθος έκαναν και δεν ήξεραν τι τους γίνεται και προπαντός δεν ξέρουν ποιοι είμαστε. Οι Ιδεολόγοι και οι αγωνιστές δεν πτοούνται από τις χαμένες μάχες και συνεχίζουν τον πόλεμο, αδιαφορώντας ακόμη και για αυτό το ίδιο το αποτέλεσμά του.

Και ήταν τότε, το βράδυ της 7ης Ιουλίου όπου παραμέρισα την πίκρα μου και με το κεφάλι ψηλά είπα ότι χάσαμε μία μάχη, αλλά όχι τον πόλεμο. Και για όσους λένε ότι τα κάστρα πέφτουν από μέσα, πράγματι υπήρχε 5η φάλαγγα μέσα στις τάξεις μας, υπήρχαν Ιούδες, αλλά τελικά το κάστρο δεν έπεσε.

Θα θυμηθούν πολλοί και πάλι την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Και ήταν τότε λίγες μόλις ημέρες μετά την 7η Ιουλίου και συγκεκριμένα την 11η Ιουλίου 2019, που έγραφα στην εφημερίδα και στην ιστοσελίδα μας: “Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έπρεπε οπωσδήποτε να μείνει εκτός Βουλής και αυτό μου είχε γίνει γνωστό από τις τρεις το μεσημέρι πριν ακόμη και από τα exit polls, από επικοινωνία κορυφαίου στελέχους της Νέας Δημοκρατίας, με σημαντικό παράγοντα του τόπου. Το ήξεραν από πριν και ασφαλώς το σχεδίασαν. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έπρεπε να είναι εκτός Βουλής… Οι καιροί που έρχονται θα είναι δύσκολοι.

Όλα τα εθνικά θέματα είναι ανοικτά. Οι Τούρκοι απαιτούν συγκυριαρχία στο Αιγαίο και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δηλώσει ότι θα αποδεχθεί την συμφωνία των Πρεσπών. Όλοι εσείς που ψηφίσατε Νέα Δημοκρατία είστε συνένοχοι για αυτά που θα συμβούν στην Πατρίδα μας και όλοι εσείς που ψηφίσατε ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να είστε υπερήφανοι γιατί είπατε ένα μεγάλο ΟΧΙ στο ξεπούλημα της Πατρίδας μας!

Δεν είναι μόνο όμως τα ζητήματα τα εθνικά, είναι και τα κοινωνικά προβλήματα, που θα οδηγηθούν σε κρίσιμο σημείο. Η κατάσταση που έρχεται θα είναι δύσκολη και θα θυμηθούν πολλοί και πάλι την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Για αυτήν την στιγμή πρέπει να είμαστε και θα είμαστε έτοιμοι.”

Και τα όσα έγραφα τότε με νωπή ακόμη την πίκρα από την χαμένη μάχη, δυστυχώς γίνονται πραγματικότητα. Αντί να λύσει το ζήτημα των λαθρομεταναστών η Ν.Δ., το έκανε ακόμη χειρότερο και ακόμη αποδέχθηκε πλήρως την συμφωνία των Πρεσπών, δείχνοντας τον βρώμικο ρόλο που έπαιξαν προεκλογικά οι fake “μακεδονομάχοι” και μη ξεχνάμε την τουρκική απειλή απέναντι στην οποία η Ν.Δ. συνεχίζει την πολιτική ΣΥΡΙΖΑ και ευρισκόμεθα ενώπιον σημαντικών εξελίξεων με κορυφαίους παράγοντες της πολιτικής ζωής, του εθνομηδενιστικού τόξου, να μιλούν ευθέως για συνεκμετάλλευση του Αιγαίου! 

Απόλυτη ησυχία στη Βουλή, καμία εθνική αντιπολίτευση και μια τραγωδία κυριολεκτικά η παρουσία στο κοινοβούλιο του κόμματος Βελόπουλου

Είμαστε πλέον στον Δεκέμβριο, στο τέλος ενός έτους και πρέπει να θυμηθούμε ότι από τις 7 Ιουλίου και μετά ένα ολόκληρο σύστημα σε καθημερινή βάση έκανε προπαγάνδα ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ τέλειωσε, έκλεισε τα γραφεία της, έφυγαν τα “επιφανή” στελέχη της (…), έκλεισε η ιστοσελίδα της και υπάρχουν και σήμερα πολλοί συμπατριώτες μας, που πιστεύουν ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν υπάρχει πλέον!

Τους διαψεύδουν οι ίδιες οι δημοσκοπήσεις του συστήματος

Έρχονται όμως και τους διαψεύδουν οι ίδιες οι δημοσκοπήσεις του συστήματος, που δείχνουν καθαρά ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ κινείται σε ποσοστά εισόδου της και πάλι στη Βουλή και αυτό για τους πολλούς, για αυτούς που πορεύονται με τους ρυθμούς της “λογικής” των αριθμών, είναι παράδοξο, γιατί κόμμα που χάνει το 3%, τελειώνει. Όμως πέντε μήνες μετά βλέπουν ότι αυτό δεν ισχύει και θα το ήξεραν από την αρχή εάν καταλάβαιναν πως η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι στην ουσία της ένα ΠΑΡΑΔΟΞΟ απέναντι στην political correct χαμοζωή τους και στην φτηνιάρικη πολιτική τους.

Δεν έλειψαν βεβαίως και πριν τις εκλογές και μετά τις εκλογές οι συκοφαντικές επιθέσεις εναντίον μου από κάθε πολιτική κατεύθυνση και τους κατανοώ, γιατί έχω καταλάβει ότι είμαι το πρόβλημά τους και αντιλαμβάνομαι το μένος και την οργή τους εναντίον μου. Τι να πει όμως κανείς για αυτούς, οι οποίοι πολέμησαν βρώμικα με λάσπη και ψεύδη τόσο εμένα προσωπικά, όσο και την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ προεκλογικά και έρχονται τώρα μετά τις εκλογές να μας δώσουν συμβουλές για το πως θα πορευτούμε! Πόσο υποκριτές μπορεί να είναι; Και πόσο βλάκες, αυτοί που τους πιστεύουν;

Όσο για αυτούς που έφυγαν, καλό κατευόδιο. Το φρούριο μένει άπαρτο και νέοι μαχητές πυκνώνουν τις τάξεις του Κινήματός μας, θα στέκονται υπερήφανοι στις επάλξεις μας, γιατί η Πατρίδα πουλιέται, το Έθνος κινδυνεύει και στους καιρούς αυτούς τους δύσκολους είναι που δίνονται οι πιο σκληροί και υπέροχοι αγώνες. Αγωνιζόμαστε για αυτό που θα έλθει, για μία Νέα Ημέρα που θα ξημερώσει για την Ελλάδα!

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.