Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2019

Χολερικές αντιδράσεις από τους σκώληκες της αριστερής δημοσιογραφίας, ψευτο-διανόησης και κουκουεδαρίας για την απαλλακτική πρόταση στη δίκη της Χρυσής Αυγής

Συριζαίοι Βουλευτές στη δίκη της Χρυσής Αυγής
Δεν έχουν τέλος οι σφοδρές αντιδράσεις σύσσωμου του «συνταγματικού τόξου», των ξεπουλημένων ΜΜΕ, των λαθρέποικων και λοιπών "δημοκρατικών δυνάμεων" για την πρόταση της εισαγγελέως περί αθώωσης των ηγετικών στελεχών της Χρυσής Αυγής. 

Εκατοντάδες τα άρθρα και χιλιάδες τα σχόλια των «δημοκρατών» που αντιδρούν με την πρόταση της εισαγγελέως Αδαμαντίας Οικονόμου, που υποστήριξε ότι “Η ιδεολογία ενός πολιτικού κόμματος είναι ποινικά αδιάφορη και αυτό που ελέγχεται από ένα ποινικό δικαστήριο είναι οι αξιόποινες πράξεις», συμπληρώνοντας πως «από κανένα στοιχείο καθ’ όλη τη διάρκεια της πολύμηνης δίκης δεν προέκυψε ότι η Χρυσή Αυγή έδρασε ως εγκληματική οργάνωση και ότι υπήρχε κεντρικός σχεδιασμός εγκληματικών πράξεων.”

«Κάποιοι παιτον λαϊκή δικαιοσύνη καί χι τακτική δικαιοσύνη. Ατό πού συμβαίνει πό χθές εναι πρωτοφανές: φωτογραφία τς εσαγγελέως δαμαντίας Οκονόμου εναι στήν πρώτη σελίδα λων τν ριστερν φημερίδων καί sites, πειδή τόλμησε νά εσηγηθε στό δικαστήριο τι Χρυσή Αγή δέν εναι γκληματική ργάνωση» γράφει η εφημερίδα ΕΣΤΙΑ σε προχθεσινό άρθρο στο πρωτοσέλιδό της.
 
Παραθέτουμε δύο πρόσφατα προκλητικά άρθρα του εμπαθούς αριστερού δημοσιογράφου Λευτέρη Χαραλαμπόπουλου, ο οποίος πολλάκις έχει καταφερθεί  κατά του κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών με συκοφαντίες και ύβρεις. Το πρώτο με τίτλο «Οι φασίστες της Χρυσής Αυγής πρέπει να καταλήξουν στη φυλακή» δημοσιεύτηκε στον ιστότοπο in.gr στις 8 Σεπτεμβρίου 2019 και το δεύτερο με τίτλο «Η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση και ως τέτοια πρέπει να καταδικαστεί» δημοσιεύτηκε στην ηλεκτρονική σελίδα της εφημερίδας «ΤΟ ΒΗΜΑ» στις 18 Δεκεμβρίου 2019.

Οι φασίστες της Χρυσής Αυγής πρέπει να καταλήξουν στη φυλακή
Η δίκη της Χρυσής Αυγής ξεκινά ξανά. Είναι στην τελική ευθεία και πρέπει να ολοκληρωθεί με την καταδίκη της ηγεσίας αυτής της εγκληματικής συμμορίας

Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος
8 Σεπτεμβρίου 2019, 20:43

Όλοι χαρήκαμε όταν στις τελευταίες εκλογές οι φασίστες της Χρυσής Αυγής βρέθηκαν εκτός Βουλής.
Φάνηκε ότι επιτέλους ένα μέρος του εκλογικού ακροατηρίου άρχισε να τους γυρίζει την πλάτη.
Άλλωστε, τα χρόνια που βρέθηκαν στην Βουλή ήταν αρκετά για να δείξουν το πραγματικό τους πρόσωπο.
Ένα μάτσο τζάμπα μάγκες, που προσπάθησαν να φέρουν μέσα στη Βουλή τον τραμπουκισμό στον οποίο είχαν εξασκηθεί όταν κυνηγούσαν για να δείρουν μετανάστες και συνδικαλιστές.
Όμως, έπαιξαν ρόλο και όσα μάθαμε από τη δίκη, κυρίως από τη δουλειά των συνηγόρων της πολιτικής αγωγής και λιγότερο των διωκτικών αρχών.
Γιατί στην δίκη αποδείχτηκε ότι δεν έχουμε να κάνουμε με πολιτική οργάνωση, αλλά με εγκληματική οργάνωση, με συμμορία.
Η δολοφονία του Παύλου Φύσσα, οι επιθέσεις στους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ, οι επιθέσεις στους Αιγύπτιους ψαράδες δεν ήταν «μεμονωμένα περιστατικά».
Ήταν οργανωμένες επιθέσεις και υπήρχε και σχέδιο από τη μεριά της ηγεσίας, δηλαδή του Μιχαλολιάκου, του Κασιδιάρη, του Παναγιώταρου, του Λαγού και των άλλων «μπουμπουκιών».
Έγινες σαφές επίσης ότι δεν είναι ούτε «πατριωτική» οργάνωση, ούτε καν μόνο «ακροδεξιοί». Μιλάμε για μόρφωμα ρητά και δηλωμένα νεοναζιστικό. Με ανάλογη ιδεολογία και ανάλογες τελετές μύησης.
Και βέβαια θαυμάσαμε και το «ήθος» τους. Με την πρώτη υποψία ότι θα καταδικαστούν άρχισαν τα «δεν ξέρω» και τα «δεν έχω σχέση» και λίγο μετά τα άγρια αλληλοκαρφώματα.
Όπως ακριβώς γίνεται και στις παραδοσιακές συμμορίες, όταν περνούν βαθιά κρίση.
Είναι πολύ σημαντικό να καταδικαστούν. Και γιατί υπάρχουν θύματα που απαιτούν δικαίωση. Και γιατί πρέπει να σταλεί το μήνυμα ότι ο φασισμός και ο ναζισμός δεν έχουν θέση στην πολιτική ζωή.
Όμως, δεν αρκεί μόνο η καταδίκη. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Χρυσή Αυγή «καβάλησε ένα κύμα» και έφτασε στη Βουλή. Ένα κύμα ρατσισμού και ξενοφοβίας, που το σιγόνταραν, ας μην το ξεχνάμε και πολιτικοί των «συστημικών κομμάτων».
Αυτό, άλλωστε, το είδαμε και στην Ευρώπη όπου ανέβηκε η ακροδεξιά επειδή τα «κεντροδεξιά» και «κεντροαριστερά» κόμματα υιοθέτησαν την ατζέντα της για το μεταναστευτικό και το προσφυγικό.
Όπως επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πέραν του να ξαναγίνει η Χρυσή Αυγή μια περιθωριακή χρειάζεται και να δούμε πώς θα ξεριζωθεί και η επιρροή της. Γιατί είναι επικίνδυνο να υπάρχουν χρυσαυγίτες αστυνομικοί και στρατιωτικοί, όπως και να το δει κανείς.
Σε κάθε περίπτωση προφανώς και ο φασισμός δεν αντιμετωπίζεται μόνο με δικαστικές καταδίκες.
Όμως, όπως και να το δει κανείς ο Μιχαλολιάκος, ο Κασιδιάρης, ο Λαγός και οι υπόλοιποι πίσω από τα κάγκελα είναι μια καλή αρχή.

Η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση και ως τέτοια πρέπει να καταδικαστεί

Ό,τι και εάν υποστήριξε η εισαγγελέας, έχει γίνει πια σαφές ότι η Χρυσή Αυγή είναι μια εγκληματική οργάνωση. Και ως τέτοια πρέπει να καταδικαστεί. Το χρωστάμε στον Σαχζάτ Λουκμάν και τον Παύλο Φύσσα

Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος
18.12.2019, 20:34

Τα είπε όλα με μια φράση η Μάγδα Φύσσα σήμερα απέναντι στην απαράδεκτη πρόταση της εισαγγελέως στη δίκη της Χρυσής Αυγή: «Σήμερα στις 18 του μήνα ο Παύλος κλείνει 75 μήνες νεκρός. Τελικά σήμερα τον ξαναμαχαιρώσατε;».
Γιατί μόνο έτσι μπορεί να περιγραφεί μια εισαγγελική πρόταση που είναι σαν μην είδε, να μην άκουσε και να μην κατάλαβε τίποτα από όσα κατατέθηκαν τα τελευταία 4,5 χρόνια στη δίκη της Χρυσής Αυγής.
Μια εισαγγελική πρόταση που βλέπει μόνο την ενοχή Ρουπακιά και που απαλλάσσει όλη την ηγεσία της Χρυσής Αυγής από την κατηγορία της διεύθυνσης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση.
Παραβλέποντας όλα τα στοιχεία και τις μαρτυρικές καταθέσεις που αποδεικνύουν ότι λειτουργούσε ως ιεραρχική εγκληματική οργάνωση.
Μόνο που η αλήθεια είναι πολύ διαφορετική και έχει πια αποκαλυφθεί στα μάτια ολόκληρης της ελληνικής κοινωνίας.
Η Χρυσή Αυγή δεν ήταν ποτέ απλώς ένα «πολιτικό κόμμα».
Ήταν μια εγκληματική οργάνωση, που δρούσε οργανωμένα, επεδίωκε συνειδητά και οργανωμένα τη βία και είχε ως συνεκτική ιδεολογία τον ναζισμό.
Οι δολοφονίες, οι επιθέσεις σε μετανάστες και συνδικαλιστές, η προσπάθεια τρομοκράτησης αγωνιστών δεν ήταν ποτέ «μεμονωμένα» περιστατικά.
Ήταν η οργανωμένη δράση μιας ιεραρχικά οργανωμένης ακροδεξιάς οργάνωσης νοσταλγών του Χίτλερ.
Η πρόταση της εισαγγελέως προσβάλλει τα θύματα της ναζιστικής οργάνωσης, αλλά και έρχεται σε σύγκρουση με το «κοινό περί δικαίου αίσθημα», γιατί η ελληνική κοινωνία έχει πια καταλάβει τι ήταν η Χρυσή Αυγή.
Όμως, η δίκη της Χρυσής Αυγής δεν έχει τελειώσει.
Το δικαστήριο δεν είναι υποχρεωμένο να ακολουθήσει την εισαγγελική πρόταση.
Μπορεί να αποφασίσει την καταδίκη που αξίζει στους φασίστες.
Γι’ αυτό και τώρα είναι η ώρα να ακουστεί η φωνή της κοινωνίας.
Να ακουστεί το «δεν θα περάσει ο φασισμός!».
Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος
Να σημειωθεί ότι ο Χαραλαμπόπουλος αρθρογραφεί εδώ και χρόνια στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο (ΒΗΜΑ, in.gr, to10.gr, κ.λπ.). Υπήρξε υπεύθυνος έκδοσης του μηνιαίου «ανεξάρτητου» περιοδικού Unfollow ενώ έχει κατηγορηθεί από πολλούς (ανάμεσα στους οποίους και τα «συντρόφια» του ακροαριστερού ιστότοπου «ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ»), για διασυνδέσεις του με τον επιχειρηματία και εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη. 
«Από καιρό το Unfollow, το περιοδικό στο οποίο είναι υπεύθυνος έκδοσης ο Λ. Χαραλαμπόπουλος έχει μετατραπεί σε δημοσιογραφική ντουντούκα του καπιταλιστή Β. Μαρινάκη» σημειώνεται σε άρθρο που δημοσιεύτηκε στο ακροαριστερό site ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ («Αυτόκλητος (;) υπερασπιστής του Β. Μαρινάκη,ο δημοσιογράφος Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος»). 

Δείτε επίσης το άρθρο «Ανακοίνωση- κόλαφος από την ΕΣΗΕΑ για τον «αυτόκλητο υπερασπιστή του Μαρινάκη» που δημοσιεύτηκε στον ιστότοπο www.periodista.gr στις 17/10/2018.

Να  σημειώσουμε, επίσης, ότι η εφημερίδα «ΤΟ ΒΗΜΑ», όπου αρθρογραφεί ο εν λόγω δημοσιογράφος, παλαιότερα στήριζε το κλεφτοΠΑΣΟΚ και την ευρύτερη αριστερά, ενώ σήμερα στηρίζει την κυβέρνηση του Κούλη Μητσοτάκη. Τα συσσωρευθέντα χρέη του χρεοκοπημένου συγκροτήματος Λαμπράκη (στο οποίο ανήκε και ΤΟ ΒΗΜΑ) δεν τα πλήρωσε ποτέ κανείς.

Ως «Κατσαρίδες» χαρακτηρίζει τους Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής ο συγγραφέας Χρήστος Χωμενίδης.
Διαβάστε το προκλητικό και αισχρό παραλήρημά του που δημοσιεύτηκε στο site iefimerida.gr (19/12/2019): 

«ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ Η ΑΠΑΛΛΑΓΗ» - Χωμενίδης για Χρυσή Αυγή: Έχω δει πολλές κατσαρίδες να ξαναζωντανεύουν, κρούω κώδωνα

“Το θέμα της ημέρας δεν είναι το μικρό σπίτι στο Κουκάκι. Το θέμα της ημέρας είναι η εισαγγελική πρόταση υπέρ της απαλλαγής όλων των κατηγορουμένων για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα πλην του φυσικού αυτουργού της. Αν κάτι τέτοιο εφιαλτικό συμβεί, θα πρόκειται για θρίαμβο της Χρυσής Αυγής. Για τον οποίο θα φέρουν ιστορική ευθύνη όσοι -από αφελή μαξιμαλισμό; από νομική αγραμματοσύνη;- προεξοφλούσαν ότι υπάρχουν ικανά στοιχεία ώστε να σαπίσει η ηγεσία του νεοναζιστικού μορφώματος στη φυλακή. Κάθε νίκη της Χρυσής Αυγής αποτελεί ήττα της δημοκρατίας. Έχω δει πολλές κατσαρίδες -ενώ τις νομίζεις ψόφιες- να ξαναζωντανεύουν. Κρούω κώδωνα.”
Χρήστος Χωμενίδης
Να σημειώσουμε ότι ο λασπολόγος και υβριστής της Χρυσής Αυγής Χρήστος Χωμενίδης είναι εγγονός του συνιδρυτή του ΕΑΜ Χρήστου Χωμενίδη και του γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ προπολεμικά, Βασίλη Νεφελούδη (Το μήλο κάτω από τη μηλιά...). Δεν έκρυψε ποτέ την συμπάθειά του προς το κλεφτοΠΑΣΟΚ, ενώ, όπως παραδέχεται ο ίδιος, έγραφε τους λόγους του ανεκδιήγητου ΓΑΠ που μας οδήγησε στα μνημόνια. Σήμερα, αν και ισχυρίζεται ότι δεν είναι με τη ΝΔ, φαίνεται να υποστηρίζει τον Εθνικό Εφιάλτη Κούλη Μητσοτάκη και την κυβέρνηση της ψοφοδεξιάς.  
Ο Χωμενίδης ήταν επίσημος καλεσμένος σε συνέδριο της Νουδούλας, που πραγματοποιήθηκε λίγους μήνες πριν τις πρόσφατες εκλογές, όπου είχε δηλώσει: «Δεν διατηρώ καμία αμφιβολία ότι η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη θα σαρώσει στις εκλογές. Σας βλέπω όλους το βράδυ της ανοιξιάτικης Κυριακής να ευτυχείτε. Θα είμαι από απόσταση αλλά με την καρδιά μου μαζί σας». 
Τέλος, διαβάστε την κατάπτυστη ανακοίνωση των σταλινικών αποβρασμάτων του ΚΚΕ για την εισαγγελική πρόταση απαλλαγής όλων των κατηγορουμένων της Χρυσής Αυγής για το αδίκημα της διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης:

“Προσβάλλει βάναυσα το λαϊκό αίσθημα, αλλά και τα δεκάδες θύματα της Χρυσής Αυγής, η πρόταση της εισαγγελέα της έδρας στη δίκη της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης για την απαλλαγή της ηγεσίας και των στελεχών της από τα βαριά αδικήματα για τα οποία κατηγορούνται.

Είναι εξοργιστικό, ότι η συγκεκριμένη εισαγγελέας, σε πλήρη αντίθεση με ό,τι προέκυψε από τα συντριπτικά στοιχεία που αναδείχτηκαν μέσα από την πολύχρονη αποδεικτική διαδικασία της δίκης, όχι μόνο υιοθέτησε τα επιχειρήματα των χρυσαυγιτών, αλλά και υπερθεμάτισε σε αυτά.

Οι εργαζόμενοι και η νεολαία πρέπει να εντείνουν την επαγρύπνηση και τον αγώνα τους για την απομόνωση των φασιστών παντού, αλλά και για την τιμωρία τους για τα αποτρόπαια εγκλήματα που έχουν διαπράξει."

Σε όλους τους υβριστές και συκοφάντες, καθώς και στα ορφανά του Μαρξ, που επιζητούν με κάθε τρόπο την εξαφάνιση του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών και τον εγκλεισμό της ηγεσίας του στη φυλακή, μία είναι η απάντηση: ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ Η ΓΗ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.