Τρίτη 28 Απριλίου 2020

Ιδού ο... στοργικός πρωθυπουργός! Κούλης Μητσοτάκης: Θα πολεμήσουμε τους Έλληνες!

27/04/2020


Πλησιάζοντας τους 10 μήνες καταστροφικής και αποτυχημένης διακυβέρνησης από την νεοφιλελεύθερη λαίλαπα της ΝΔ, όλοι πια έχουν καταλάβει τους πραγματικούς στόχους του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο πρόεδρος της μασονοδεξιάς και... στοργικός πρωθυπουργός έχει στόχο να αποτελειώσει τους Έλληνες και να αντικαταστήσει τον γηγενή πληθυσμό με τις ορδές των λαθρομεταναστών.

Αυτό δεν είναι κάποια εικασία, αλλά τα ίδια τα λόγια του Κυριάκου Μητσοτάκη στο American Jewish Committee, το ίδιο παράκεντρο εξουσίας που έδωσε εντολή στον Σαμαρά να ενορχηστρώσει την δίωξη και την σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής.

Εκεί λοιπόν μπροστά στους μεγαλοσχήμονες του AJC ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις 11/6/2018 διακήρυξε τον πόλεμο στον "νατιβισμό". 

Όπου “Νατιβισμός” είναι η ιδεολογία που υποστηρίζει ότι τα κράτη θα έπρεπε να κατοικούνται αποκλειστικά από μέλη της αυτόχθονης ομάδας («του έθνους») και ότι τα μη αυτόχθονα στοιχεία (πρόσωπα και ιδέες) απειλούν θεμελιωδώς την ομοιογένεια του έθνους-κράτους.

Αυτό είπε και το κάνει τώρα πράξη: Πόλεμο κατά των αυτοχθόνων κατοίκων της Ελλάδος! Μοναδική Εθνική αντίσταση σε αυτήν την λαίλαπα παραμένει η απροσκύνητη Χρυσή Αυγή! 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

ΠΗΓΗ: www.xrisiavgi.com

«ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ» ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ, ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟΝ…ΗΓΕΤΗ ΣΑΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.