Παρασκευή 24 Απριλίου 2020

ΧΟΝΤΡΟΚΟΝΟΜΗΣΑΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΩΝ ΛΗΣΤΑΡΧΕΙΩΝ – ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ! ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΥΠΕΡΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ 30,7%, ΑΛΛΑ «Η ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ»! 

23/04/2020

Χοντρή κονόμα έκαναν τα λαμόγια των σούπερ μάρκετ, την περίοδο της καραντίνας του… κοροϊδοιού!

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε η εταιρεία ερευνών αγοράς IRI, η αύξηση πωλήσεων σε αξία στα σούπερ μάρκετ (Ηπειρωτική Ελλάδα και Κρήτη, μη συμπεριλαμβανομένων των νησιών) ανήλθε σε 30,7% για την περίοδο 24/02/2020-12/4/2020, σε σχέση με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο.

Αναλυτικότερα, την περίοδο 24/02/2020-12/4/2020, οι πωλήσεις σε 340 κατηγορίες προϊόντων που πωλούνται εντός των αλυσίδων σούπερ μάρκετ (μη συμπεριλαμβανομένων προϊόντων μεταβλητού βάρους) ανήλθαν σε 1.035,9 εκατ. ευρώ έναντι 792,5 εκατ. ευρώ την αντίστοιχη περυσινή περίοδο, σημειώνοντας αύξηση 30,7%. 

Και δεν τα χοντροκονόμησαν τα λαμόγια μόνο από την αύξηση της πελατείας τους και των ειδών που αγοράστηκαν, αλλά και από τις ληστρικές αυξήσεις που έκαναν αυτό το διάστημα σ’ όλα τους τα είδη, με την σιωπηρή ανοχή της χούντας Μητσοτάκη, που δεν προστάτευσε –ως όφειλε! – τον ελληνικό λαό απ’ αυτούς τους αδίσταχτους κερδοσκόπους! Τις οποίες ληστρικές αυξήσεις, έχουν σκοπό να διατηρήσουν και στην «μετά κορωνοϊό εποχή», πατώντας τον κοσμάκη στο λαιμό! Αλλά, «πίσω έχει η αχλάδα την ουρά», λαμόγια! Διότι, «Ιταλία» δε γίναμε –όπως καυχώνται τα συνεταιράκια σας στην κουλοκυβέρνηση– αλλά το σίγουρο είναι πως σε λίγο θα γίνουμε «Αργεντινή» των χρόνων της χρεοκοπίας, όπου λεηλατήθηκαν αγρίως τα λησταρχεία – σούπερ μάρκετ από τον πεινασμένο κοσμάκη!

ΠΗΓΗ: ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.