Σάββατο 18 Απριλίου 2020

Η θριαμβολογία του άχρηστου Κουμουτσάκου (Ημερολόγιο Μ. Πέμπτης 16/04/2020 στην εφημερίδα "δημοκρατία")

Όποτε βλέπεις τον Γιώργο Κουμουτσάκο στην τηλεόραση, καταλαβαίνεις γιατί αυτό που λέμε «Δεξιά» στην Ελλάδα απλώς δεν υπάρχει. Όταν ακούς τον Κουμουτσάκο να μιλά, αντιλαμβάνεσαι γιατί αυτό που παρουσιάζεται σαν «Κεντροδεξιά» ηττάται οποτεδήποτε η Κεντροαριστερά έχει ηγεσία από μέτρια έως ανεκτή (ακόμα και με ΓΑΠ έχει νικήσει).

Όταν διαπιστώνεις, όμως, και την ουσία των πολιτικών πεπραγμένων του Κουμουτσάκου αλλά και των εκπροσώπων του εγχώριου κουμουτσακισμού, καταλαβαίνεις γιατί στην Ελλάδα δεν υπάρχει πια ελπίδα…

Βγήκε χθες ο Κουμουτσάκος στην ΕΡΤ να καμαρώσει σαν σκεπάρνι ποιηθέν εν εργαστηρίω ευπαθούς ομάδος (Ρομά δηλαδή, το «γύφτικο σκεπάρνι» που λέγανε παλιά, προ ορθοπολιτικής δικτατορίας), επειδή θα πάνε 12 «ασυνόδευτα προσφυγόπουλα» από την Ελλάδα στο Λουξεμβούργο!

Παρουσίαζε το θέμα (το οποίο έχει μικρότερο αντίκτυπο στα ελληνικά πράγματα από μια τρικυμία σε φλιτζάνι με πράσινο τσάι) λες και είχε νικήσει μόνος του τον στρατό του Αννίβα ή είχε σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ του Μπομπ Μπίμον στο άλμα εις μήκος (8 μ. 90 εκ., έγινε το 1968 κι έμεινε ακατάρριπτο για 23 χρόνια).

Η ΕΡΤ αφιέρωσε 7 λεπτά και 9 δευτερόλεπτα για να παρουσιάσει τον Γιώργο Κουμουτσάκο να αυτοθαυμάζεται που θα διεκπεραίωνε 12 «ασυνόδευτα προσφυγόπουλα» στο… μαρτυρικό Λουξεμβούργο.

Δωδεκα ασυνόδευτα ή συνοδευόμενα προσφυγόπουλα στέλνει ο Ερντογάν στην Ελλάδα μέχρι να πεις το αρκτικόλεξο ΜΚΟ. Δώδεκα ασυνόδευτα ή συνοδευόμενα προσφυγόπουλα χωρούν στη μία πλευρά μιας φουσκωτής βάρκας.

Δωδεκα ασυνόδευτα ή συνοδευόμενα προσφυγόπουλα προλαβαίνουν να ενηλικιωθούν μέχρι ο Κουμουτσάκος να συνειδητοποιήσει σε ποια χώρα βρίσκεται, ποιες είναι οι ανάγκες της και πόσο απειλείται το ελληνικό άπαν σύμπαν από τον ισλαμικό εποικισμό.

Φαντάσου ειρωνεία της τύχης. Να έχεις κάνει διαδρομή τόσων χιλιετιών, με τόσες μάχες, επιτεύγματα, πρωτιές, ήττες, νίκες και προκλήσεις, και στην πιο κρίσιμη στροφή της Ιστορίας να βλέπεις τον Κουμουτσάκο στην ΕΡΤ να θριαμβολογεί για 12 ασυνόδευτα προσφυγόπουλα που… κατόρθωσε να στείλει στο Λουξεμβούργο.

π

ΠΗΓΗ: www.dimokratianews.gr

Με τις φαύλες πολιτικές των διάφορων Κουμουτσάκων του Κουλιστάν, θα δούμε σύντομα σκηνές όπως αυτές στις παρακάτω φωτογραφίες με τον Κουμουτσάκο να τρέχει πανικόβλητος να σωθεί από το λιντσάρισμα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.