Δευτέρα 27 Απριλίου 2020

QUIZ: ΠΟΙΟΣ «ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ» ΕΠΙΚΡΟΤΗΣΕ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΠΩΣ «ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ»; 

26/04/2020



ΘΕΛΕΙ Η Π@@ΤΑΝΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΚΑΙ Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ!
Όπως σας ενημερώσαμε σε χθεσινή μας ανάρτηση, ο Γ.Γ. Τουρισμού της χούντας δεν άντεξε το κλίμα τεχνητού εφησυχασμού που καλλιεργούν οι υπόλοιποι μαυροκόρακες της χούντας Μητσοτάκη, για να κερδίσουν πολιτικό χρόνο, και δήλωσε ξεκάθαρα πως οι πληττόμενοι από την καταστροφή της οικονομίας Έλληνες, δεν πρόκειται να πάρουν ούτε πεντάρα τσακιστή, γιατί «το κράτος δεν είναι ασφαλιστική εταιρεία».
 
Ε, λοιπόν, όσο κι αν σας φαίνεται περίεργο, αυτή την κυνική δήλωση βρέθηκε κάποιος «πολιτικός αρχηγός» της «αντιπολίτευσης», που την επικρότησε δημοσίως!

Πρόκειται για τον γνωστό και μη εξαιρετέο θιασώτη του πιο βάρβαρου νεοφιλελευθερισμού, Θάνο Τζήμερο, που έγραψε στο Twitter τα εξής: 
  
«Κάποιος κυβερνητικός, επιτέλους, τόλμησε και το είπε: «Το κράτος δεν είναι μια ασφαλιστική εταιρεία που καλύπτει όλους τους κινδύνους και θα αποζημιώσει τους πάντες».

Και πως έκανε ο Τζήμερος ένα τόσο χοντρό πολιτικό λάθος; Γιατί, είναι τόσο μανιασμένος εχθρός του λαού –μπροστά του ακόμα και ο Μπουμπούκος είναι… φιλολαϊκός- που και να θέλει δε μπορεί να κρυφτεί!

ΠΗΓΗ: ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.