Κυριακή 26 Απριλίου 2020

Η ΧΟΥΝΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΠΟΥΚΩΝΕΙ ΜΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ 9 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ!  

25/04/2020

Η ξεδιάντροπη χούντα του ζαβού δικτάτορα Κούλη Μητσοτάκη, αποφάσισε να δώσει επιπλέον 9 εκατομμύρια ευρώ στα λαμόγια των ΜΜΕ, για συνεχίσουν να τον λιβανίζουν από το πρωί ως το βράδυ και να τον αναδεικνύουν σε… μεγάλο ηγέτη!

Τα οποία 9 εκατομμύρια, προστίθενται στα 11 εκατομμύρια που τους είχε δώσει στην αρχή της καραντίνας, άρα το συνολικό ποσόν του μπουκώματος φτάνει πλέον τα 20 εκατομμύρια! Οπότε, ετοιμαστείτε για νέο κύμα σκληρής παραπληροφόρησης!
Ιδού η σχετική ανακοίνωση του εκπροσώπου της χούντας, Στέλιου Πέτσα:

«… Η ενημέρωση των πολιτών είναι ένα από τα σημαντικότερα όπλα που έχουμε για την αντιμετώπιση του κορονοϊού. Γιατί η ενημέρωση σώζει κυριολεκτικά ζωές.

Είναι αυτονόητο ότι η τήρηση αυτών των δύο κρίσιμων προϋποθέσεων δεν μπορεί να βασίζεται μόνο στη διάθεση κοινωνικής προσφοράς των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης  και στο φιλότιμο των εργαζομένων σε αυτά. Είχαμε υποχρέωση ως υπεύθυνη Πολιτεία να διαμορφώσουμε μια επαγγελματική, οργανωμένη και συνεκτική εκστρατεία επικοινωνίας και ενημέρωσης των πολιτών…

Η διαδικασία αυτή θα είναι αργή και μακρόσυρτη. Για αυτό έχουμε υποχρέωση να σχεδιάσουμε πρόγραμμα με στοχευμένα μηνύματα, για διαφορετικές κοινωνικές και ηλικιακές ομάδες, για διαφορετικούς κλάδους της οικονομικής δραστηριότητας, καθώς η άρση των περιοριστικών μέτρων που θα ανακοινωθεί από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, δεν θα είναι οριζόντια και ταυτόχρονη.

Είναι απαραίτητο, στην κρίσιμη φάση της σταδιακής μετάβασης στην «νέα κανονικότητα», να εκπαιδεύσουμε τους πολίτες σε έναν νέο τρόπο ζωής και να τους προφυλάξουμε από την παραπληροφόρηση και τα «fake news». Διότι, όταν δεν υπάρχει ενημέρωση, θεριεύουν η ανασφάλεια, ο φόβος και ο πανικός.

Για τους παραπάνω λόγους, με Κοινή Υπουργική Απόφαση που εκδίδεται σήμερα, η εκστρατεία επικοινωνίας και ενημέρωσης ενισχύεται με 9 εκατομμύρια ευρώ επιπλέον και διαμορφώνεται σε 20 εκατομμύρια ευρώ συνολικά…».

(ΥΓ) 1: Παλαιότερα, όταν οι κυβερνήσεις επιδοτούσαν τα λαμόγια των ΜΜΕ, δημοσιευόταν μια κατάσταση, στην οποία φαινόταν ποιοι πήραν και πόσα πήραν. Γιατί άραγε δεν κάνει κάτι ανάλογο και η χούντα Μητσοτάκη;

(ΥΓ) 2: Και βέβαια, ανάμεσα στα λαμόγια που θα πάρουν τα φράγκα θα είναι και κάποια βρωμερά καθάρματα που πουλάνε ψεύτικο πατριωτισμό και ταυτοχρόνως χειραγωγούν τους πατριώτες προς την «εθνικήν κυβέρνησιν»! Απομονώστε τους! 

ΠΗΓΗ: ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.net
Ο ΜΕΓΑΣ...ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΓΡΑΙΚΥΛΙΣΤΑΝ! - "ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ" ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.