Σάββατο 25 Απριλίου 2020

ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΟΙ «ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ» ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΑ ΣΤΙΣ 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ; ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ; 

 23/04/2020

ΣΚΑΣΕ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΜΑΣΚΑΡΑ!
Μπορεί η οικονομία της χώρας να παραμένει στο καταστροφικό καθεστώς της καραντίνας – ενώ σ’ ολόκληρη την Ευρώπη έχει αρχίσει η επιστροφή στην κανονικότητα – αλλά η 27η Απριλίου 2020 ορίστηκε ως η ημέρα της μερικής επανεκκίνησης της «δικαιοσύνης», με την πανελλαδική επαναλειτουργία των Ειρηνοδικείων, Πρωτοδικείων και Υποθηκοφυλακίων.

Πρόκειται για μια «συμβολική κίνηση, γιατί «η Ελλάδα ήταν και παραμένει κράτος δικαίου και γι’ αυτό η επανεκκίνηση θα γίνει από αυτήν της δικαιοσύνης», δήλωσε όλο χάρη και καμάρι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της χούντας, αλλά η πρεμούρα της χούντας μόνο με την δικαιοσύνη δεν έχει σχέση!

Στην πραγματικότητα, ανοίγουν τα ειρηνοδικεία κ.λπ., καθώς είναι απαραίτητα για να προχωρήσουν οι πλειστηριασμοί και οι κατασχέσεις πρώτων κατοικιών δανειοληπτών από τις τράπεζες, που επισήμως αρχίζουν από 1ης Μαΐου!

Οι Έλληνες «Έμειναν Σπίτι», λοιπόν, τον Μάρτιο και τον Απρίλιο, γιατί το Μάιο πολλοί εξ’ αυτών θα μείνουν χωρίς σπίτι! Και δεν θα είναι οι κομμουνιστές αυτοί που θα τους τα πάρουν, αλλά οι λεγόμενοι «εθνικόφρονες» και «νοικοκυραίοι»!

Δεν είναι… θαύμα;


ΠΗΓΗ: ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.