Κυριακή 26 Απριλίου 2020

Τσερνόμπιλ: Πόσο πραγματικά είχε επηρεάσει την Ελλάδα; (βίντεο)

26/04/2020

Το Τσερνόμπιλ ήταν ένας εφιάλτης που άφησε τα σημάδια του και στην Ελλάδα. Όπως θα δείτε στο βίντεο από τις πρώτες ώρες της 2ας Μαίου 1986, το νέφος από το Τσερνόμπιλ, σκέπασε και την Ελλάδα. 

Μέχρι το τέλος της ίδιας μέρας είχε καλύψει όλη τη χώρα. Οι πραγματικές του επιπτώσεις ποτέ δεν έγιναν γνωστές με λεπτομέρειες. Η αύξηση κρουσμάτων καρκίνου και άλλες ασθένειες που παρουσίασαν έξαρση τα αμέσως επόμενα χρόνια, αποδόθηκαν από επιστήμονες στο Τσερνόμπιλ. 

Δέκα χρόνια μετά από την τραγωδία επιστήμονες παραδέχτηκαν σε μια δημοσιογραφική έρευνα που είχε δημοσιεύσει η εφημερίδα “Επικαιρότητα” ότι όλες οι ευρωπαϊκές χώρες είχαν αναγκαστεί  να διπλασιάσουν τα ανεκτά για τον ανθρώπινο οργανισμό επίπεδα ραδιενέργειας. Διαφορετικά θα έπρεπε να καταστραφούν όλα τα γεωργικά και κτηνοτροφικά προϊόντα οπότε θα υπήρχε πρόβλημα ασιτίας!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ & ΕΔΩ

ΠΗΓΗ: www.pronews.gr


To κόμμα του εγκλήματος και της προδοσίας (ΚΚΕ), συντασσόμενο με την προπαγάνδα της τότε Σοβιετικής Ένωσης, προσπάθησε να υποβαθμίσει τις συνέπειες της διασποράς ραδιενέργειας στην Ευρώπη και την τεράστια ρύπανση του περιβάλλοντος που προκλήθηκε, θεωρώντας το γεγονός ως «υστερική αντικομμουνιστική εκστρατεία» των κρατών της Δύσης.

Ιδού ένα πρωτοσέλιδο του επίσημου οργάνου των ελληνόφωνων μπολσεβίκων «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ»: 

Να σημειωθεί ότι ένας από τους αρθρογράφους του «Ριζοσπάστη», εκείνη την περίοδο, ήταν ο γνωστός δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Παύλος Τσίμας.

Διαβάστε παρακάτω τι έγραφε τότε (24/7/1986) ο ελεεινός σημερινός υπάλληλος του Αλαφούζου, υμνητής όλων των μνημονιακών κυβερνήσεων και των Κούληδων:

«Ξέρουμε τώρα με ακρίβεια πώς φτάσαμε στο ατύχημα στο Τσερνόμπιλ. Ξέρουμε, επίσης με ακρίβεια, τα όρια της μόλυνσης που προκλήθηκε και που περιορίζεται σε μια ακτίνα γύρω από το Τσερνόμπιλ, χωρίς να δικαιολογεί τις εξάρσεις του κομπογιαννίτικου πανικού που ταλαιπώρησαν την ελληνική κοινή γνώμη» …«απόδειξη ότι όλη εκείνη η εκστρατεία ψεύδους και παραπληροφόρησης που ξεσηκώθηκε τις μέρες του ατυχήματος ήταν μια καλοστημένη πολιτική επιχείρηση κατά της Σοβιετικής Ένωσης και της Ειρήνης στον κόσμο».

Στην ίδια γραμμή με τους κουκουέδες και τα πασοκόσκυλα της τότε κυβέρνησης του παπανδρεϊκού κλεφτοΠΑΣΟΚ.

Όλες οι πασοκικές και φιλοπασοκικές φυλλάδες (ΕΘΝΟΣ, ΤΟ ΒΗΜΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ κ.λπ.) αλλά και πολλοί πασόκοι «επιστήμονες» επιχείρησαν να υποβαθμίσουν το μεγαλύτερο πυρηνικό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή σε δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους, κάνοντας λόγο για «αντισοβιετική προπαγάνδα».

 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
26 Απριλίου 1986: Το πυρηνικό ατύχημα του Τσερνόμπιλ δείχνει το αληθινό εγκληματικό πρόσωπο του μπολσεβικισμού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.