Σάββατο 25 Απριλίου 2020

ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ: ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΒΡΕΘΕΙ… ΕΜΒΟΛΙΟ 

24/04/2020

Επειδή όταν θα’ ρθει η ολοκληρωτική καταστροφή της οικονομίας και της κοινωνίας, με πείνα, δυστυχία και ανεργία, πολλοί πολιτικάντηδες θα παριστάνουν τους ανήξερους και τους ανεύθυνους, ίσως δε και τους… διαφωνούντες, καλό είναι να ξέρουμε τι υποστηρίζει δημοσίως ο καθένας τώρα, για να του καταλογιστούν οι ευθύνες που του αναλογούν «αύριο»!

Ο ξακουστός Μπουμπούκος, λοιπόν, έδωσε συνέντευξη στον Alpha, κι ενώ παραδέχτηκε πως κάθε ημέρα που περνάει με «κλειδωμένη» την οικονομία είναι καταστροφή, δήλωσε πως ο πρώτος στόχος είναι να νικήσουμε τον… ιό και ότι στην πλήρη κανονικότητα θα επιστρέψουμε μόλις βρεθεί… εμβόλιο – δηλαδή σε ένα-δύο χρόνια από τώρα! Κι όταν μιλάει για εμβόλιο, εννοεί βεβαίως αυτό του Μπιλ Γκέϊτς, που θα υποχρεωθούν να το κάνουν όλοι οι κάτοικοι του πλανήτη και θα συνοδεύεται από το «τσιπάκι», με το οποίο ο «Μεγάλος Αδελφός» θα ελέγχει κάθε μας σκέψη και κάθε μας κίνηση! 

Ιδού οι σχετικές δηλώσεις του, που πρέπει να τις θυμούνται όλοι: «Καταλαβαίνω την αδημονία του κόσμου για την επιστροφή στην παλιά ζωή και δεν σας κρύβω ότι σαν υπουργείο Ανάπτυξης θέλουμε να ανοίξουν τα μαγαζιά γιατί για την οικονομία κάθε μέρα είναι καταστροφή. Όμως δεν πρέπει να χάσουμε τον πρώτο μας στόχος που είναι να νικήσουμε τον ιό. Ο ιός δρα αναπάντεχα και δεν πρέπει να χαλαρώσουμε από τον κεντρικό μας στόχο. Το σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται να επανέλθουμε μέχρι να βρεθεί το εμβόλιο στην κανονική μας ζωή…».

ΠΗΓΗ: ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.net

ΣΚΑΣΕ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΜΑΣΚΑΡΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.