Παρασκευή 17 Απριλίου 2020

ΕΜΕΙΣ «ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ» ΚΑΙ ΟΙ «ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ» ΕΠΟΙΚΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΔΟΧΩΡΑ ΜΕ 2.380 «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ!   

16/04/2020

Μετά από την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες και τον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης, που είχαν προαναγγείλει τις προηγούμενες ημέρες μεγάλη επιχείρηση εποικισμού της ηπειρωτικής χώρας, σήμερα το πράγμα επισημοποιήθηκε, με ανακοίνωση του υπουργείου Λαθρομετανάστευσης!

Έτσι, με πρόσχημα «την μείωση του κινδύνου εμφάνισης κρουσμάτων κορωνοϊού στα hotspot Λέσβου, Σάμου, Χίου, Κω και Λέρου», αμέσως μετά την Λαμπρή θα αρχίσει η σταδιακή μετακίνηση «ενός συνολικού πληθυσμού 2.380 ευάλωτων ατόμων αιτούντων άσυλο, συμπεριλαμβανομένων και των μελών των οικογενειών τους».

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση «ο χρόνος μεταφοράς των 2.380 αιτούντων άσυλο αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός δύο εβδομάδων».

Από τους 2.380 ανθρώπους οι 200 είναι ηλικίας άνω των 60 ετών (μαζί με τις οικογένειές τους πρόκειται για έναν αριθμό 650 ατόμων) και οι υπόλοιποι 1.730 είναι άτομα κάθε ηλικίας τα οποία αντιμετωπίζουν χρόνια προβλήματα υγείας μαζί με τα μέλη των οικογενειών τους.

Τα 2.380 «προσφυγάκια» θα φιλοξενηθούν σε δομές φιλοξενίας, σε διαμερίσματα και σε ξενοδοχεία!

Δεν είναι… θαύμα, που μόνο μια κυβέρνηση «εθνικοφρόνων», «υπερασπιστών των συνόρων», «λιονταριών του Έβρου», κ.τ.λ., θα μπορούσε να φέρει εις πέρας;

ΠΗΓΗ: ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.