Τρίτη 21 Απριλίου 2020

Άνθρωποι - πρόβατα που ακολουθούν τον “Ηγεμόνα”

20/04/2020

Το πρόβατο είναι ένα συμπαθές φυτοφάγο ζώο το οποίο έχει αναπτύξει μια φυσική πεπτική διαδικασία αναμάσησης της τροφής του, η οποία ονομάζεται μηρυκασμός. Η αναμάσηση της τροφής είναι μια στρατηγική επιβίωσης για το πρόβατο, η οποία ουδεμία σχέση έχει με τον «μηρυκασμό» των ανθρώπων.

Τα πρόβατα στον βοσκότοπο αναμασούν το ημιχωνευμένο χορτάρι έως ότου το στομάχι και τα έντερα τους αφομοιώσουν τα θρεπτικά του συστατικά, ενώ φτύνουν ό,τι αντιλαμβάνονται ως βλαβερό ή επικίνδυνο για την επιβίωση τους. Από την άλλη πλευρά, οι άνθρωποι αναμασούν τα άνευ νοήματος προπαγανδιστικά φληναφήματα που συστηματικά τους προσφέρονται από τα ελεγχόμενα ΜΜΕ, αφού τα παπαγαλίζουν ξανά και ξανά χωρίς να κερδίζουν καμία θρεπτική αξία από αυτά και χωρίς να τα απορρίπτουν. Από αυτή την άποψη το πρόβατο υπερτερεί του ανθρώπου, αφού με τον μηρυκασμό κερδίζει σε ενέργεια και σωματική ουσία, ενώ ο άνθρωπος το μόνο που κερδίζει είναι αποχαύνωση και εφησυχασμό.

Ας το αναλύσουμε λίγο διαφορετικά. Το πρόβατο είναι κοπαδικό ζώο. Ένας φύλακας που ονομάζεται βοσκός ή ένας εκπαιδευμένος σκύλος μπορεί να καθοδηγήσει εκατοντάδες πρόβατα κατά βούληση, στο τέλος αυτής της καθοδήγησης τα πρόβατα καταλήγουν στο σφαγείο, κάτι βέβαια που τα ίδια δεν γνωρίζουν ή αντιλαμβάνονται έως ότου ο πέλεκυς του σφαγίου τα τεμαχίσει.

Ο άνθρωπος προφανώς δεν είναι κοπαδικό ον. Ωστόσο στους θρησκευτικούς ηγέτες φαίνεται ότι αρέσουν πολύ οι βοσκοί, αφού αυτοί αρέσκονται πάντα σε ηγετικό ρόλο και πρωτοκαθεδρία, ενώ δεν κουράζονται να ομιλούν για τα «πρόβατα» τους, είτε είναι σε βαφτίσια, γάμους, κηδείες ή στην λειτουργία της Κυριακής. Η θρησκευτική κυριαρχία όμως με την εξελισσόμενη εκκοσμίκευση χάθηκε από πολλούς ανθρώπους, το ίδιο και η ενότητα της πνευματικής και κοσμικής κυριαρχίας, ήτοι η ενότητα «βοσκός-σκύλος», έτσι ώστε τα ανθρώπινα πρόβατα που δεν ήξεραν τι να κάνουν με τον εαυτό τους στράφηκαν σε νέους βοσκούς. Δηλαδή ενώ απελευθερώθηκαν από τις παραδόσεις της εκκλησίας, τώρα πλέον εξυπηρετούν άνευ αντίρρησης το κράτος το οποίο έχει αυτοανακηρυχθεί σε νέο βοσκό, έχοντας μάλιστα πολλούς σκύλους.

Ο νέος βοσκός κράτησε σε χαμηλό επίπεδο πνευματικής ανάπτυξης τους ανθρώπους-πρόβατα, ακριβώς όπως κανένα μηρυκαστικό πρόβατο δεν έχει την ικανότητα να βρει πιο θρεπτική τροφή από αυτή που του επιτρέπει να τρώει ο βοσκός του. Στους ανθρώπους-πρόβατα που θέλουν να ξεφύγουν από αυτή την κατάσταση ασκείται έλεγχος από σκυλιά με αιχμηρά δόντια, σκυλιά που ονομάζονται ΜΜΕ, παρακρατικές υπηρεσίες, αργυρώνητοι πολιτικοί, κόμματα του συνταγματικού τόξου. Έτσι τα πρόβατα παραμένουν υπό αυστηρή επίβλεψη, το μόνο που χρειάζεται είναι ένα σκυλί για να τα φοβίζει ώστε να συρρέουν πίσω από τον βοσκό και να ακολουθούν τις οδηγίες του.

Για αυτά τα πρόβατα δεν έχει σημασία αν το ΝΑΤΟ μετουσιώνεται σε ιμπεριαλιστικό οργανισμό, δεν έχει σημασία αν οι ισλαμοσυμμορίτες είναι όργανα των σιωνιστών πλουτοκρατών, δεν έχει σημασία αν το διοξείδιο του άνθρακα δεν προκαλεί υπερθέρμανση του πλανήτη, δεν έχει σημασία αν η λευκή Ευρώπη στα μέσα του αιώνα θα είναι φαιά, δεν έχει σημασία αν την επιδημία του κορωναϊού την εκμεταλλεύονται οι ελίτ για να επιβάλλουν παγκόσμια διακυβέρνηση.

Οι άνθρωποι-πρόβατα εξακολουθούν να συρρέουν καθημερινά προς το σφαγείο, ακολουθώντας πιστά τον βοσκό ο οποίος θέλει πάντα το καλό τους. Μπορεί λόγω περιοριστικών μέτρων πανδημίας πολλά πρόβατα να γλύτωσαν την Λαμπρή από το σφαγείο και το έθιμο της σούβλας, είναι αμφίβολο όμως αν οι άνθρωποι- πρόβατα θα γλυτώσουν τελικά από την λοβοτομή του βοσκού-ηγεμόνα.

Γ. Λιναρδής


ΠΗΓΗ: www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.