Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019

ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ ΤΟΥ «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΥ» ΚΑΙ «ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ» ΑΓΩΝΑ Η ΑΜΑΡΤΩΛΗ SIEMENS

14/07/2019     ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.net

Απειλή κατά τη ζωής του, υποστηρίζει ότι δέχτηκε, μέσω e-mail, ο διευθύνων σύμβουλος της αμαρτωλής εταιρείας Siemens, Τζο Κέζερ.

Ο λεγάμενος δημοσίευσε το συγκεκριμένο email με tweet, τονίζοντας πως έχει δεχτεί τις απειλές από «ακραίους εξτρεμιστές» του «Εθνικοσοσιαλιστικού Γερμανικού Εργατικού Κόμματος» (NSDAP, πρόκειται για την ονομασία του κόμματος του Χίτλερ, το οποίο δεν υπάρχει βεβαίως στην σημερινή Γερμανία), λόγω της υποστήριξης που εξέφρασε στην Καρόλα Ρακέτε, την Γερμανίδα… πασιονάρια της Νέας Τάξης Πραγμάτων που επιχειρεί να αποβιβάσει με το ζόρι «προσφυγάκια» στην Ιταλία του Σαλβίνι.

Ο πρωτοκλασάτος της αμαρτωλής Siemens, βρήκε την ευκαιρία της «απειλής» από ανύπαρκτο «εχθρό», για να εκφράσει τα «αντιρατσιστικά» και «αντιφασιστικά» του πιστεύω:

«Φαίνεται πως ο διάβολος απέκτησε email! Αυτή είναι η απάντησή μου: #neverforget #NieWieder [Ποτέ Ξανά] #NazisRaus [Έξω οι Ναζί]».

Δεν είχαμε καμμιά αμφιβολία ότι η αμαρτωλή Siemens –όπως άλλωστε όλοι οι κολοσσοί του διεθνούς ληστρικού καπιταλισμού που πίνουν το αίμα των λαών με το καλαμάκι- είναι στην… πρωτοπορία του «αντιρατσιστικού» και «αντιφασιστικού» αγώνα. Το αντίθετο θα μας εξέπληττε! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.