Παρασκευή 26 Ιουλίου 2019

ΟΥΑΟΥ! ΚΑΙ Ο… «ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΟΣ» ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥΣ! 

25/07/2019      ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.net

Επειδή η Χρυσή Αυγή είχε… «συμβιβαστεί» με το σύστημα και για… χίλιους άλλους λόγους (ο καθένας διάλεγε κι από μία δικαιολογία, απ’ αυτές που προσφέρονταν απλόχερα στα δήθεν σχόλια των αναγνωστών των «πατριωτικών» ιστοσελίδων, που τα έγραφαν είτε οι εκδότες τους είτε τα τρολάκια του Μητσοτάκη και του Βελόπουλου…) κάποιοι που παλαιότερα την είχαν ψηφίσει, αυτή τη φορά προτίμησαν τον Βελόπουλο. 
Τον… «αντισυστημικό» πολιτικό, που τους τα λέει… χύμα και… τσουβαλάτα – και που πουλάει και τις αυθεντικές επιστολές του Ιησού Χριστού, άμα λάχει να’ ούμε!

Κι αυτός δεν έχασε καιρό και για να δείξει πόσο… «αντισυστημικός» είναι, ήτανε χθες το βράδυ πρώτη μούρη στη γιορτή της «δημοκρατίας» τους, μαζί με όλους τους υπόλοιπους πολιτικούς «αρχηγούς». 

Οι οποίοι βεβαίως και τον αποδέχθηκαν στην παρέα τους, του «συνταγματικού τόξου», διότι γνωρίζουν πολύ καλά πως είναι σαν τα μούτρα τους!

Κυρίες και κύριοι του «πατριωτικού χώρου»  που ψηφίσατε αυτό το… «αντισυστημικό» τεφαρίκι, να τον χαίρεστε και να τον καμαρώνετε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.