Παρασκευή 26 Ιουλίου 2019

ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΚΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

25/07/2019       EΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.net

Νέα ωμή πολιτική παρέμβαση, σαν τον τελευταίο πολιτικάντη της σειράς, πραγματοποίησε ο υποτιθέμενος «πρόεδρος όλων των Ελλήνων» Πάκης Παυλόπουλος, στην ομιλία που πραγματοποίησε για την επέτειο της μεταπολίτευσης, ενώπιον των καταστροφέων του έθνους («πολιτικών αρχηγών» του «συνταγματικού τόξου») των «ενωμένων δημοκρατικών πολιτικών δυνάμεων της χώρας».

Έτσι, αναφερόμενος σαφέστατα στο «χειρουργείο» που στήθηκε κατά της Χρυσής Αυγής στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, το κάλυψε πολιτικά κι εξέφρασε την αγαλλίασή του γιατί έμεινε εκτός βουλής το Κίνημα των Ελλήνων εθνικιστών. Ιδού τι είπε: 

«Φέτος, έχουμε έναν ακόμη λόγο να είμαστε υπερήφανοι για την συνέπειά μας ως προς την εκπλήρωση του χρέους υπεράσπισης της Δημοκρατίας, καθώς κατά τις πρόσφατες εκλογικές αναμετρήσεις από την μια πλευρά οι δημοκρατικοί θεσμοί λειτούργησαν άψογα. Και, από την άλλη πλευρά, η ετυμηγορία του Ελληνικού Λαού απέδειξε, αντιθέτως μάλιστα απ’ ό,τι συνέβη σε άλλα μέλη της Ευρωπαϊκής μας Οικογένειας, πως τα μορφώματα φασισμού ή και ναζισμού δεν έχουν θέση στο Ιερό Πτολίεθρο της Δημοκρατίας μας, στην Βουλή των Ελλήνων».

Έλληνες πατριώτες, που προτιμήσατε αντί της Χρυσής Αυγής την ΝΔ «για να μην ξαναβγεί ο Τσίπρας» και το μόρφωμα Βελόπουλου, είστε ευχαριστημένοι από τη μεγάλη χαρά που δώσατε στους Παυλόπουλους, τους Μητσοτάκηδες, τους Κουτσούμπες και λοιπούς;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.