Κυριακή 21 Ιουλίου 2019

ΚΟΥΛΗΣ ΠΡΟΣ «ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ»: ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΤΕ ΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑΤΙ ΕΒΓΑΛΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

21/07/2019       ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.net

Μπορεί η Χρυσή Αυγή να έχει μείνει εκτός βουλής μετά το «χειρουργείο» της 7ης Ιουλίου, αλλά ο εθνικός Εφιάλτης Κούλης Μητσοτάκης δεν την ξέχασε. Προφανώς, διότι ήταν και εξακολουθεί να είναι ο μεγάλος του εφιάλτης.

Έτσι, στρεφόμενος προς τα «αδελφά» κόμματα του «συνταγματικού τόξου» (ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, κ.λπ.), ζήτησε να τον… χειροκροτήσουν γιατί έθεσε το Κίνημα των Ελλήνων εθνικιστών εκτός βουλής, χρησιμοποιώντας βρώμικες μεθοδεύσεις, πολλάκις χρησιμοποιημένες τις τελευταίες δεκαετίες από την οικογένεια Μητσοτάκη.

Ιδού τι είπε ο άξιος συνεχιστής του προδότη Τσίπρα: 
   
«Δεν πρόκειται να κάνω καμία έκπτωση ως προς το ήθος και το ύφος του πολιτικού διαλόγου. Ας θυμηθούμε τα λόγια του Δημήτρη Τσάτσου τα οποία μνημόνευσε προχθές και ο νέος πρόεδρος της Βουλής: Η αντιπαράθεση αντιπάλων στεριώνει τη δημοκρατία, η σύγκρουση εχθρών μέσα στον χώρο της είναι η αρχή του τέλους. Ας σηματοδοτήσουμε και σε αυτή την αίθουσα ότι η εποχή του θυμού, της οργής και της βίας πέρασε. Και ας χειροκροτήσουμε όλοι μαζί το γεγονός ότι το αποκρουστικό ναζιστικό μόρφωμα εξοβελίστηκε οριστικά από το ναό της δημοκρατίας. Γιατί δεν άνηκε ποτέ».

Αυτό το «οριστικά», θα το δούμε εθνικέ Εφιάλτη! Να θυμάσαι όμως, πως γελάει καλύτερα αυτός που γελάει τελευταίος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.