Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019

Πρόβλεψη πικρών απογοητεύσεων για τον Ελληνικό Λαό από την Νέα Δημοκρατία

Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2019      http://www.xryshaygh.com

Με την Χρυσή Αυγή να παραμένει μόνο για μια ανάπαυλα εκτός των άμεσων κοινοβουλευτικών διαδικασιών στην εγχώρια πολιτική σκηνή, δυστυχώς σε αυτή την περίοδο δεν υπάρχει η Εθνική Αντιπολίτευση του Λαϊκού Σύνδεσμου μέσα στην Βουλή στην επερχόμενη λαίλαπα των μνημονίων, της δήμευσης της ιδιωτικής περιουσίας και του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας σε ιδιωτικά συμφέροντα, όμως υπάρχει ακόμη εντονότερος ο ευεργετικός αντίκτυπος της Χρυσής Αυγής μέσα στην Ελληνική Κοινωνία αλλά και στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Στις 8 Ιουλίου 2019 τα αποτελέσματα των εκλογών έδειξαν ότι για ένα πολύ μικρό ποσοστό η Χρυσή Αυγή δεν εξασφάλιζε την είσοδο της στη επόμενη κοινοβουλευτική φάση. Δικαιολογημένα, από το πολύ μικρό ποσοστό που απέλειπε του ορίου εισόδου του 3%, η νομική υπηρεσία του Κινήματος προέβη άμεσα σε όλες τις νόμιμες ενέργειες για την επανακαταμέτρηση ψήφων σε όλη την Επικράτεια.

Δυστυχώς το αριστεροδεξιό καθεστώς, μέσω του κλασικού κόλπου της τεχνητής πόλωσης και των αναχωμάτων, μπόρεσε και ξεγέλασε για ακόμη μια φορά ένα σημαντικό μέρος του εκλογικού σώματος. Άλλωστε δεν ήταν τυχαία η τελευταία πινελιά απεμπόλησης της εξουσίας από τον ΣΥΡΙΖΑ με την προσβολή των Ελλήνων Αξιωματικών της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ) που έπεσαν εν ώρα καθήκοντος στο ατύχημα στην Ισπανία.

Υπενθυμίζουμε ότι στις 26 Ιανουαρίου 2015, το σοβαρό αυτό περιστατικό της πτώσης του F-16 στην αεροπορική βάση Λος Γιάνος που στέρησε τη ζωή σε δύο Έλληνες χειριστές της ΠΑ, είχε αντιμετωπιστεί με αναλγησία και σαρκασμό από τον Τσίπρα σε πανελλήνια τηλεοπτική μετάδοση.

Τώρα από σήμερα και κοιτώντας στο μέλλον κάθε σκεπτόμενος πολίτης μπορεί άνετα να συνειδητοποιήσει ότι με την τωρινή σύνθεση της Βουλής υφίσταται μια ανάπαυλα στην κοινοβουλευτική Εθνική Αντιπολίτευση που πρέσβευε η Χρυσή Αυγή. Επιπροσθέτως μόλις δύο μέρες μετά τις εκλογές με λίγη ανάγνωση και παρακολούθηση των συστημικών μέσων μαζικής ενημέρωσης είναι πασιφανές ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα συνεχίσει το καταστροφικό έργο της προηγούμενης τετραετίας.

Όμως η Εθνική Αντιπολίτευση που μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί και πρεσβεύει συνεχίζει να υφίσταται εκεί που πραγματικά έχει τεράστια σημασία, μέσα στην Ελληνική Κοινωνία!

Σύντομα οι Έλληνες πολίτες θα συνειδητοποιήσουν ότι ο αποκλεισμός των αντιπροσώπων, στελεχών και υποστηρικτών της Χρυσής Αυγής από κάθε είδους δημόσια δραστηριότητα, είτε τηλεοπτική είτε διαδικτυακή είτε με φυσική παρουσία, ήταν ένα ύπουλο χτύπημα του συστήματος που φρενάρει την ανάπτυξη, ξεπουλάει τα Εθνικά Θέματα όπως το Μακεδονικό και καταληστεύει την Ελλάδα για περισσότερο από 45 χρόνια.

Συμπερασματικά πολύ σύντομα οι Έλληνες πολίτες θα εμπιστευτούν για ακόμη μια φορά την ψήφο τους στο πολιτικό πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής για την ανασύσταση της Πατρίδας μας.

Θεόδωρος Γ. Κωστής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.