Δευτέρα 8 Ιουλίου 2019

ΕΥΓΕ «ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ» ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΝΔ ΚΑΙ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ! Η ΚΟΥΚΟΥΕΔΙΑ ΣΑΣ ΕΥΓΝΩΜΟΝΕΙ! 

08/07/2019     EΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.net 

Προεκλογικώς, επισημάναμε στους «πατριώτες» (ναι, εντός εισαγωγικών…), που στις ευρωεκλογές προτίμησαν αντί της Χρυσής Αυγής την Νουδούλα και το «κόμμα» του Βελόπουλου, ότι η κουκουεδία τους ευγνωμονεί γιατί συρρίκνωσαν την μόνη πολιτική που στάθηκε δυναμικά απέναντί τους στο πεζοδρόμιο, που αμφισβήτησε ευθέως την μεταπολιτευτική ιδεολογική τους κυριαρχία επί της ελληνικής κοινωνίας και που μίλησε για τα εγκλήματα και τις προδοσίες τους.

Τους καλέσαμε δε, να μην κάνουν τη χάρη των μπολσεβίκων, που ζητούσαν «εξαφάνιση» της Χρυσής Αυγής, επαναλαμβάνοντας για δεύτερη φορά το ίδιο λάθος. Αυτοί το επανέλαβαν. Κι όχι μόνο το επανέλαβαν, αλλά έβαλαν τις βάσεις να φύγουν κι άλλοι όμοιοί τους απ’ την Χρυσή Αυγή για το «μεγάλο κόμμα» και το εν δυνάμει δεκανίκι του, κι έτσι το Κίνημα έμεινε εκτός βουλής. Κι έτσι, η Ελλάδα είναι σήμερα μια από τις ελάχιστες χώρες της Ευρώπης, στις οποίες δεν υπάρχει εθνικιστικό κόμμα στη βουλή!

Από χθες το βράδυ, η κουκουεδία και σύμπασα η αριστερά και η «πρόοδος» τους ΕΥΓΝΩΜΟΝΕΙ!

Από δω και πέρα βέβαια, καλό είναι να βγάλουν το σκασμό και να μην τολμήσουν να μιλάνε για Γράμμους, Βίτσια και τέτοια, διότι η μεν «μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη» δηλώνει με κάθε ευκαιρία πως «τιμά τους αγώνες της αριστεράς» και δεν επιτρέπει «διχαστικές» και «εμφυλιοπολεμικές» φωνές στις τάξεις της, ο δε κηραλοιφάκιας δεν περιλαμβάνει τον αντικομμουνισμό στο ρεπερτόριό του και δεν θέλει «ακραίες» φωνές να του χαλάνε το… ίματζ.

Αλλά ας μην χαίρεται η κομμούνα, γιατί πέρα από λιπόψυχους, βολεψάκηδες και συμβιβασμένους (κάποιοι εκ των οποίων έχουν το θράσος να κατηγορούν για… συμβιβασμό την Ηγεσία της Χρυσής Αυγής, που υπέστη τα πάνδεινα και μπήκε μέχρι και στη φυλακή…) υπάρχουν και 165.703 Έλληνες και Ελληνίδες που στάθηκαν όρθιοι-ες στην πρώτη γραμμή και δεν πρόδωσαν. Γι’ αυτούς τους αλύγιστους-ες εθνικιστές και εθνικίστριες, αξίζει να συνεχιστεί –και θα συνεχιστεί!- ο αγώνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.