Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019

«ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑΞΗ» ΜΕ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΥΠΟΥΡΓΟ; ΑΣ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ! 

09/07/2019      ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.net

Ένα από τα βασικά συνθήματα της Νουδούλας, ήταν και η αποκατάσταση του νόμου και της τάξης, η κατάργηση του ασύλου, το ξεκαθάρισμα των Εξαρχείων, το «μάντρωμα» του κόκκινου παρακράτους και τα λοιπά.

Αυτό οδήγησε και πολλούς αστυνομικούς που σε προηγούμενες εκλογές είχαν κάνει άλλες επιλογές (π.χ. Χρυσή Αυγή), να ψηφίσουν μαζικά ΝΔ.

Ποιο είναι το πρώτο δείγμα της πολιτικής που σκοπεύει να ακολουθήσει η ΝΔ στον τομέα της δημόσιας τάξης; Η υπουργοποίηση του προερχόμενου από το «βαθύ» ΠΑΣΟΚ, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, για τέταρτη φορά στο συγκεκριμένο υπουργείο!

Και το παρελθόν ενός εκάστου, εγγυάται το μέλλον. Με τη λογική, λοιπόν, που διοίκησε το υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ τις προηγούμενες φορές, θα το διοικήσει και τώρα, οι δε υποσχέσεις για «νόμο και τάξη» κ.τ.λ. θα αποδειχθούν πολύ σύντομα φρούδες.

(ΥΓ) 1: Όσο για τον γνωστό νεοδημοκράτη συνδικαλιστή της ΕΛΑΣ που δήλωσε… ανυπόμονος να πάρει πολιτική εντολή για να… καθαρίσει τα Εξάρχεια και να μας… εκπλήξει, ας… κρατηθεί λιγάκι. 

(ΥΓ) 2: Και να μην ξεχνάμε κάτι πολύ βασικό: το παρακράτος των Εξαρχείων δεν εμφανίστηκε το 2015 επί ΣΥΡΙΖΑ, αλλά αμέσως μετά την μεταπολίτευση, ενώ θέριεψε επί ΠΑΣΟΚ! Ο ΣΥΡΙΖΑ απλώς το… κληρονόμησε από την πασοκαρία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.