Σάββατο 13 Ιουλίου 2019

ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΥΠΕΞ ΔΕΝΔΙΑ… ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ 

12/07/2019     EΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.net

Όπως έλεγε κάποτε πρώην πρωθυπουργός (πριν γίνει…), στο προτεκτοράτο Ελλαδιστάν τον πρωθυπουργό, τον υπουργό Εξωτερικών, τον υπουργό Αμύνης, τον υπουργό ΠΡΟ-ΠΟ, την «ηγεσία» των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, τους διορίζουν οι υπερατλαντικοί μας προστάτες… Τους υπολοίπους στην κυβέρνηση και τον κρατικό μηχανισμό, τους επιλέγουν οι ολιγάρχες…

Νέος υπουργός Εξωτερικών του προτεκτοράτου, ορίστηκε ως γνωστόν ο… πολυπράγμων Δένδιας, ο οποίος διόλου τυχαία είχε ταχθεί κατά της –υποκριτικής!- παρουσίας βουλευτών και στελεχών της ΝΔ στα συλλαλητήρια που είχαν γίνει κατά της προδοσίας των Πρεσπών. Δεν είναι, λοιπόν, περίεργο που το πρώτο ταξίδι του στο εξωτερικό θα είναι στις ΗΠΑ, με αφορμή ένα διεθνές φόρουμ για τις θρησκευτικές ελευθερίες. Εκεί θα συναντήσει τον Αμερικάνο ομόλογό του Μαικ Πομπέο και άλλους παράγοντες του κατεστημένου και του γνωστού λόμπι, αφενός μεν για να τους ευχαριστήσει για την επιλογή τους και αφετέρου δε για να πάρει «γραμμή» για την συνέχεια.

Βάζετε ένα… στοιχηματάκι για το δεύτερο ταξίδι του νέου ΥΠ.ΕΞ.; Ε, λοιπόν, αν δεν είναι στο Ισραήλ, να μας τρυπήσετε τη… μύτη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.