Σάββατο 13 Ιουλίου 2019

Θέμα Χρόνου...

Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2019     http://www.xryshaygh.com

Η παύση του σήμερα, το μεγάλο άλμα για την Εθνικιστική Νίκη του αύριο

Το αποτέλεσμα των πρόσφατων εθνικών εκλογών απέναντι σε ένα ολόκληρο λυσσασμένο σύστημα ήταν αναμενόμενο να σκορπίσει απογοήτευση στο σύνολο των φίλων και οπαδών του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Η πολύ μικρή διαφορά μάλιστα ψήφων, για την οποία κρίθηκε η Κοινοβουλευτική εκπροσώπηση της Χρυσής Αυγής πέρα από οσμή νοθείας -η οποία έτσι κι αλλιώς θα ελεγχθεί από το Κίνημα στο εκλογοδικείο- συνετέλεσε στο αίσθημα αδικίας και κατήφειας ανάμεσα στους ψηφοφόρους του κόμματος.

Αυτό το συναίσθημα όμως είναι λάθος για πολλούς λόγους. Κυρίως γιατί δεν ταιριάζει σε Εθνικιστές και πατριώτες να έχουν σκυμμένο το κεφάλι και να μεμψιμοιρούν. Μόνο υπερηφάνεια για τους Εθνικούς Αγώνες ενός Κινήματος που δεν λύγισε ΠΟΤΕ! Ούτε οι σφαίρες, ούτε οι νεκροί, ούτε οι τραυματίες, ούτε οι βόμβες, ούτε η λάσπη, ούτε η φίμωση, ούτε οι διώξεις, ούτε η φυλακές και εν τέλει ούτε η νοθεία μπορεί να λυγίσει την Χρυσή Αυγή, η οποία ανεξαρτήτως έκβασης της επανακαταμέτρησης θα συνεχίσει αταλάντευτα την μάχη που δίνει.

Εξάλλου, ο Αγώνας της Χρυσής Αυγής δεν γίνεται για θέσεις και ψηφαλάκια, αλλά είναι Ιδεολογικός με σκοπό να αφυπνίσει όλους τους Έλληνες, ώστε να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω. Η κοινοβουλευτική εκπροσώπηση είναι κι αυτή ένα μέσο του Αγώνα και η Χρυσή Αυγή έχει αποδείξει πως ξέρει να διεκδικεί και να μάχεται εντός αλλά και εκτός Βουλής.

Επιπλέον, η σημερινή παύση στην πορεία προς την Νίκη δεν είναι τίποτε άλλο από ένα μεγάλο άλμα προς το εμπρός αύριο. Είναι θέμα χρόνου όλοι οι αυτοί οι Έλληνες που επέλεξαν την Νέα Δημοκρατία ή άλλα κομπογιαννίτικα μορφώματα για να τιμωρήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ, να αντιληφθούν το λάθος τους. Είναι θέμα χρόνου -δυστυχώς σε αυτήν την έρμη Πατρίδα των κοψοχέρηδων- οι Έλληνες να στραφούν σταδιακά και μαζικά ξανά προς τον Λαϊκό Σύνδεσμο, γιατί το ψέμα των πολιτικών κομμάτων έχει πολύ κοντά ποδάρια. Είναι θέμα χρόνου όλοι αυτοί που τώρα γκρινιάζουν και διαμαρτύρονται για μια εκλογική ήττα, να είναι οι πρώτοι που θα χειροκροτήσουν ξανά και θα έλθουν στην Χρυσή Αυγή με το "σώστε μας" στα χείλη. Είναι θέμα χρόνου λοιπόν η Χρυσή Αυγή να φουσκώσει σαν ορμητικό ποτάμι και να συμπαρασύρει στο διάβα της ολόκληρο το βρώμικο πολιτικό σύστημα.

Εξάλλου από το «Ωσαννά!» μέχρι το «Άρον, άρον, σταύρωσον αυτόν» περάσαν μόνο τέσσερις μέρες. Από την Σταύρωση μέχρι την Ανάσταση μόνο τρεις!

ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.