Τρίτη 9 Ιουλίου 2019

ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ; 

09/07/2019         ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.net


Γράφει ο Αντίοχος

Το σχέδιο αποκλεισμού της Χρυσής Αυγής από τη βουλή ετέθη σε λειτουργία από την επομένη των ευρωεκλογών. Εμπνευστής του δε, ήταν ο πρώην Γ.Γ. της ΚΝΕ, πρώην κολλητός των Λαλιώτη και Σημίτη και νυν υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Κι ήταν απλό: οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι «ακροδεξιοί» διαδικτυακοί παπαγάλοι της ΝΔ (που όμως εμφανίζονται ως… υπερπατριώτες, λαθρομεταναστευτοφάγοι, κομμουνιστοφάγοι και… ανεξάρτητοι, αβαντάροντας την ΝΔ με έμμεσους τρόπους) άρχισαν να ρίχνουν «φίλια» πυρά στην Χρυσή Αυγή και την Ηγεσία της, εμφανιζόμενοι ως… αγωνιούντες για το μέλλον του Εθνικιστικού Κινήματος. Παράλληλα, επιστρατεύτηκαν τα πληρωμένα «τρολς» της ΝΔ, που παρίσταναν τους… αγανακτισμένους εθνικιστές που δήθεν ψήφιζαν Χρυσή Αυγή, αλλά τώρα δεν τους άρεσε ετούτο, εκείνο, το άλλο, το παράλλο και ούτω καθεξής. Την σκυτάλη πήραν τα μιλημένα καθεστωτικά ΜΜΕ, που επιδεικνύοντας ως απόδειξη το παραπάνω στημένο σκηνικό, διαπίστωναν «εσωτερική φαγωμάρα» και «προβλήματα» στην Χρυσή Αυγή και «προέβλεπαν» ότι θα κινδυνεύσει να μείνει εκτός βουλής.

Η συνέχεια είναι γνωστή… Αρκετοί πραγματικοί ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής επηρεάστηκαν απ’ αυτό το αρνητικό κλίμα και ψήφισαν ΝΔ, ενώ την επιτυχή ολοκλήρωση του σχεδίου πέτυχαν οι εκλογικοί αντιπρόσωποι του ΚΚΕ και η Singular Logic!

Γιατί όμως έπρεπε οπωσδήποτε να είναι εκτός βουλής η Χρυσή Αυγή; Για να περάσει χωρίς αντιδράσεις η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ της συνεκμετάλλευσης του ενεργειακού πλούτου με τους Τούρκους στο Αιγαίου, την οποία οι παγκόσμιοι αφέντες έχουν «χρεώσει» στον Εφιάλτη Μητσοτάκη! Η οποία, σε συνδυασμό με την διάψευση των υποσχέσεών του για «πολλές και καλές δουλειές», «νόμο και τάξη», «πάταξη της λαθρομετανάστευσης», «λιγότερους φόρους» και άλλα τινά, θα γιγάντωνε επικίνδυνα για το σύστημα την Χρυσή Αυγή! 

Αντιθέτως, τα τσιράκια του Θεοδωρικάκου επιδίωξαν και πέτυχαν την είσοδο στη βουλή του απολύτως ελεγχόμενου μορφώματος του Βελόπουλου, για να απορροφά την κυβερνητική φθορά της ΝΔ από τα δεξιά. Κι αν κάπου «ξεφύγει» το πράμα και το μόρφωμα Βελόπουλου ξεπεράσει κάποια δημοσκοπικά όρια που του έχουν θέσει, θα το «εκθέσουν» με κάποιο τρόπο (π.χ. με μια αποκάλυψη για τον αρχηγό του, ή υποχρεώνοντάς το να ψηφίσει κάτι αντεθνικό ή αντιλαϊκό στη βουλή…) κι έτσι θα το «φρενάρουν». Κι εάν όλα πάνε καλά και σύμφωνα με το σχέδιο, όταν θα φτάσουμε στις εκλογές, ο Θεοδωρικάκος θα διαλύσει το «μιας χρήσης» μόρφωμα Βελόπουλου (είτε με καταιγιστικές αποκαλύψεις για τον αρχηγό του, είτε παίρνοντας με… μεταγραφή όλους τους βουλευτές του), κι έτσι θα μείνει μόνη και κυρίαρχη η ΝΔ στον χώρο της δεξιάς! 

Όλα αυτά βεβαίως προϋποθέτουν περιθωριοποίηση της Χρυσής Αυγής, αλλά δε θα τους γίνει η χάρη!  Τα σχέδια επί χάρτου θα τους τα διαλύσουμε με συνεχή αγώνα παντού. Και κυρίως εκεί που χτυπάει η καρδιά της κοινωνίας, στα πεζοδρόμια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.