Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019

ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΩΣ Ο ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Η SINGULAR LOGIC ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ; 

10/07/2019     ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.net

Γράφει ο Αντίοχος

Πολλά ήταν τα «περίεργα» στις εκλογές της Κυριακής.

Με πιο «περίεργα» από τα «περίεργα» την απόλυτη βεβαιότητα την οποία εξέφρασαν από πολύ νωρίς, για την μη είσοδο της Χρυσής Αυγής στη βουλή ο μπολσεβίκος αρχιδημοσκόπος Ηλίας Νικολακόπουλος και ο εκπρόσωπος της Singular Logic, Γιάννης Θεοδωρόπουλος.

Ο μεν πρώτος, μιλώντας στην ΕΡΤ λίγη ώρα μετά από την ανακοίνωση του exit poll, κι ενώ μέχρι τότε είχαν δημοσιοποιηθεί ελάχιστα αποτελέσματα, διόλου ενδεικτικά, κυρίως από μικρά εκλογικά τμήματα απ’ όλη την Ελλάδα, «προέβλεψε» με σιγουριά πως η Χρυσή Αυγή θα μείνει εκτός βουλής και μάλιστα οριακά!  
   
Ο δε δεύτερος, λίγη ώρα αργότερα, με ενσωματωμένο μόλις το 10% των εκλογικών αποτελεσμάτων (πάλι από διάσπαρτα μικρά εκλογικά τμήματα, που καθιστούν κάθε πρόβλεψη παρακινδυνευμένη…), «εκτίμησε» πως στη βουλή θα μπουν έξι κόμματα, ενώ η Χρυσή Αυγή θα μείνει οριακά εκτός Βουλής.

Ήταν… προφήτες ή μήπως από τη χαρά τους δεν κρατήθηκαν και αποκάλυψαν το μυστικό, ότι είχε στηθεί ΠΑΓΙΔΑ κατά της Χρυσής Αυγής;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.