Κυριακή 23 Ιουνίου 2019

ΓΙΑΧΑΜΠΙΜΠΙ – ΓΙΑΛΕΛΕΛΙ! ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ «ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΡΓΑΤΕΣ» ΜΕ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΑ… ΑΡΑΒΙΚΑ

22/06/2019        ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.net 

Μια φορά κι έναν καιρό, η κομμούνα ήξερε μόνο βουλγάρικα και ρώσσικα. Στην εποχή μας, ομιλεί και την… αραβική. 

Έτσι, προεκλογική συγκέντρωση «για Έλληνες και μετανάστες εργάτες» (εννοεί προφανώς για ελληνοποιημένα «προσφυγάκια» και όχι ελληνοποιημένα ακόμα…) πραγματοποιεί σήμερα στις 8 μ.μ. στο Πάρκο Φιξ (Πατησίων 307) η Κομματική Οργάνωση Αττικής του ΚΚΕ, το δε κάλεσμα είναι γραμμένο στα… αραβικά. Προφανώς, τα κομμούνια δε βρίσκουν πλέον Έλληνες εργάτες –που πάρει χαμπάρι με τι κουμάσια έχουν να κάνουν!- και απευθύνονται μόνο στα ανίδεα για τον βρώμικο  ρόλο τους, «προσφυγάκια». 

Το κάλεσμα, στην ελληνική του μετάφραση, αναφέρει μεταξύ των άλλων και τα εξής:

«Το ΚΚΕ όλα αυτά τα χρόνια έχει σταθεί δίπλα σου. Βρίσκεται συνειδητά και σταθερά με την πλευρά των μεταναστών και των προσφύγων, γιατί είναι το κόμμα της εργατικής τάξης, όπου οι μετανάστες εργάτες αποτελούν τμήμα της. Βρέθηκε στο πλευρό σου από την πρώτη στιγμή που ήρθες στη χώρα μας, είτε με χαρτιά είτε χωρίς χαρτιά. Μπαίνουμε μπροστά στην οργάνωση της πάλης και διεκδικούμε: Απόκτηση ελληνικής ιθαγένειας σε όλα τα μεταναστόπουλα δεύτερης γενιάς. Νομιμοποίηση των μεταναστών που ζουν και εργάζονται στην Ελλάδα, με απλές και δωρεάν διαδικασίες. Ισότιμα εργασιακά και κοινωνικά δικαιώματα, για προστασία στην εργασία και στη ζωή, για αντιμετώπιση των φασιστών και των ρατσιστών.

Σήμερα χρειάζεται να συνεχιστεί το θετικό βήμα που έγινε στις ευρωεκλογές, με τη μείωση των ποσοστών της εγκληματικής, ναζιστικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής. Στις βουλευτικές εκλογές να μην βρουν ούτε την ψήφο τους. Έλληνες και μετανάστες να απομονώσουν κάθε ξενοφοβική, ρατσιστική φωνή. Στην Ελλάδα της προσφυγιάς, της ξενιτιάς και της αντίστασης κατά του φασισμού δεν χωρούν μισαλλόδοξες φωνές». 

Κάτι τέτοια διαβάζουν ο αφέντης Πάιατ και το εδώ κλιμάκιο της CIA, κι έχουν τον αμερικανοκομμουνιστή Κουτσούμπα και τους ραβδούχους του υπό την προστασία τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.