Τρίτη 18 Ιουνίου 2019

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, Η ΚΟΜΜΟΥΝΑ ΣΥΝΙΣΤΑ: ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ

18/06/2019          ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.net

Ξεσπάει καθημερινά η κομμούνα για τα τελευταία εφτά χρόνια που βρέθηκε ένα λαϊκό εθνικιστικό κίνημα να αμφισβητήσει εμπράκτως την 45ετή ιδεολογική κυριαρχία της και ζητάει με λύσσα την συρρίκνωσή του, για να μην έχει αντίπαλο και να αλωνίζει πανελεύθερα, όπως τα προηγούμενα χρόνια.

Ιδού η θέληση της κομμούνας, όπως εκφράζεται σε διαδικτυακό της βόθρο:

«Στις προσεχείς εκλογές, η συμμορία των ναζιστικών αποβρασμάτων πρέπει να πέσει ακόμη χαμηλότερα. Οι εργαζόμενοι – κυρίως η νεολαία – πρέπει να τους γυρίσουν την πλάτη, να δουν ότι πρόκειται για μια εγκληματική οργάνωση δολοφόνων, νοσταλγών του Χίτλερ και του Μεταξά, που δεν έχει θέση ούτε στη Βουλή, ούτε πουθενά.

Πραγματική τιμωρία της Χρυσής Αυγής είναι η ακόμη μεγαλύτερη πτώση των ποσοστών της στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, με ταυτόχρονη άνοδο του ΚΚΕ, της δύναμης που οι φασίστες απεχθάνονται και φοβούνται. Ο λαός μπορεί και πρέπει να τιμωρήσει τα χρυσαυγίτικα καθάρματα «μαυρίζοντας”» τα στην κάπλη και ενισχύοντας τα ψηφοδέλτια του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας, της μοναδικής συνεπούς αντιφασιστικής δύναμης».

Θα το επιτρέψετε αυτό Έλληνες πατριώτες, που στις ευρωεκλογές προτιμήσατε αντί της Χρυσής Αυγής την ψοφοδεξιά Νουδούλα που «τιμά τους αγώνες της αριστεράς» για «να μην ξαναβγεί ο Τσίπρας» και το μόρφωμα του Βελόπουλου, που αποφεύγει όπως ο διάολος το λιβάνι να μιλήσει για τα εγκλήματα και τις προδοσίες του ΚΚΕ; 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.