Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019

Το colpo grosso μιας [πολιτικής] μαϊμούς

18/06/2019           panusis.blogspot.com

Υπάρχουν δύο ειδών πολιτικοί απατεώνες σε τουτον εδώ τον ψεύτικο ντουνιά.

- Εκείνοι που διαθέτουν υψηλή νοημοσύνη, ώστε να καταλαβαίνουν το τι θέλει να ακούσει το πλήθος και του το πλασάρουν απλόχερα, δανείζοντας του τη φωνή τους.
Τέτοιος ήταν ο Ανδρέας Παπανδρέου.
Τέτοιος είναι και ο κ. Γιάνις Βαρουφάκις...

- Υπάρχουν όμως και οι μικρόνοες, που ακριβώς επειδή είναι μικρόνοες σαν την πλειοψηφία των χειραγωγούμενων μαζών, σκέπτονται όπως ο μέσος χαχόλος, και του πλασάρουν αυτά που θέλει να ακουσει, τα οποία συμπίπτουν με αυτά που και οι ίδιοι θέλουν να πιστεύουν.
Τέτοιος είναι ο σύντροφος Τσίπρας.
Τέτοιος ήταν και ο Δελαπατρίδης [ο οποίος διόριζε όποιον τον χειροκροτούσε στον δρόμο, αρκεί να του έδιδε δύο δραχμές!]

Το αν ο Αρμάνδος Δελαπατρίδης έγινε απλώς νούμερο , ενώ ο κ. Τσίπρας πρωθυπουργός, οφείλεται στη διαφορά ποιότητας του ελληνικού λαού των αρχών του 20ου αιώνα, με την ξεφτίλα των ελληνόφωνων μαζών του 21ου αιώνα.
Εκείνοι οι Έλληνες γελούσαν με έναν Δελαπατρίδη, ενώ οι σημερνοί ισλαμογραικύλοι, θα τον έκαμαν και Πρόεδρα της δημοκρατίας τους...

Όντας λοιπόν αγράμματος, βολεψάκιας και [πολιτικός] βλάκας ο σύντροφος Δελατσίπρας, πιστεύει ότι ένα κόλπο που έπιασε μια φορά, θα πιάνει για πάντα. Κι επειδή έμεινε πολύ ικανοποιημένος από το κόλπο που έστησε στους βασιβουζούκους του, συγκαλώντας έκτακτη μεταμεσονύχτια υπουργική σύσκεψη, τη νύχτα που καιγόντουσαν οι ανθρώποι στο Μάτι, ώστε να τους παραμυθιάσει ότι δεν έτρεχε τίποτα, αποφάσισε να το επαναλάβει ολίγες ημέρες πριν από τις εκλογές.
Τώρα βεβαίως με την αντίθετη προοπτική.
Να πείσει τους μικρόνοες, τους βολεψάκηδες και τους ανθέλληνες σαν αυτόν [γιατί μόνο τέτοιοι τον ψηφίζουν]  ότι κάτι τρέχει με την Τουρκία.
Και έτσι να τους συσπειρώσει και να τους παρατάξει σε φάλαγγα κατ' άνδρα [αν μπορούμε να μιλάμε για "άνδρες" στον σύριζα] ώστε να πάγουν να ρίξουν μαζικά το ψηφαλάκι τους, στη ροζοκόκκινη πολιτική συμμορία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.