Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΗ! ΘΕΤΙΚΗ ΨΗΦΟ ΣΤOYΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ – ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 7ΗΣ ΙΟΥΛΙΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ 

Γράφει η ΕΙΡΗΝΗ  ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ

Aς ανακαλέσουμε όλοι στην μνήμη μας τι έκαναν  τα συνεταιράκια Αριστεράς και Δεξιάς για να φιμώσουν τους μοναδικούς πολιτικούς τους αντιπάλους, την Χρυσή Αυγή. Ας θυμηθούμε τι έκαναν οι «Δεξιοί» του Αντώνη Σαμαρά και του Μάκη Βορίδη και του Άδωνη Γεωργιάδη τον Σεπτέμβριο του 2013.
Η ΝΔ λέει ψέματα όταν υπόσχεται στήριξη της ελληνικής οικογένειας και της μεσαίας τάξης, αλλά και για ασφάλεια στις γειτονιές. Ας θυμηθούμε ότι μόλις πριν από μια δεκαετία η Νέα Δημοκρατία άφησε να καεί η Αθήνα με αφορμή την δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου, διαλύοντας το εμπορικό κέντρο της Αθήνας και ανοίγοντας τους δρόμους της ελληνικής αγοράς στις μεγάλες ξένες αλυσίδες και στα χρηματοδοτούμενα κινεζικές «επενδύσεις».    Επί Νέας Δημοκρατίας κάηκαν το Μινιόν κι ο Λαμπρόπουλος. Επί Νέας Δημοκρατίας έκλεισε η Πειραϊκή Πατραϊκή και δεκάδες Ελληνικές βιομηχανίες.
Θα αφήσεις λοιπόν να σε κοροϊδεύει η ΝΔ μιλώντας δήθεν για ανάπτυξη;
Ας θυμηθούμε την δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη στην American Jewish Committee την οργάνωση της οποίας ο Εκτελεστικός Διευθυντής David Harris είχε στενή συνεργασία με τον Αντώνη Σαμαρά το 2013, γύρω από τις διώξεις εναντίον των Ελλήνων Εθνικιστών. Πριν από έναν ακριβώς χρόνο, κατά του «νατιβισμού» δηλαδή κατά της αυτοχθονίας των Ελλήνων και των άλλων Ευρωπαϊκών λαών. «Η άνοδος της ξενοφοβίας, του νατιβισμού και του ρατσισμού είναι δυστυχώς μία πραγματικότητα στην Ευρώπη, την οποία πρέπει να αντιμετωπίσουμε», είπε ο «Δεξιός» Κυριάκος, υποσχέθηκε δηλαδή να σταματήσουν να κατοικούν στην Ελλάδα Έλληνες και απόγονοι Ελλήνων. Υποσχέθηκε να καταστρέψει την Ελληνική Φυλή.
Για την διάλυση των Εθνικών κοινωνιών και την πλήρη αποδόμηση του ανθρώπινου πολιτισμού πρέπει  να πάψουν να υφίστανται αυτόχθονες λαοί. Πρέπει να αναμειχθούν οι Ευρωπαίοι και οι Έλληνες ειδικότερα με Αφροασιάτες, και μάλιστα ετσιθελικά. Όσες παρλαπίπες λέει ο Μητσοτάκης και οι φίλοι του για «Ασφάλεια» των Ελλήνων στις γειτονιές τους είναι επομένως ψέματα, γιατί σκοπός της ΝΔ είναι να γεμίσει τις γειτονιές μας με Αφροασιάτες και να εξαφανίσει βιολογικά τους Έλληνες. Για αυτό δεσμεύθηκε τον περασμένο Ιούνιο, ένα χρόνο πριν ο Κυριάκος Μητσοτάκης, και  ω του θαύματος, ένα χρόνο μετά καλπάζει προς την εξουσία, παρά τα τρικ που επιχειρεί να εφαρμόσουν οι καπετάνιοι του ΣΥΡΙΖΑ.
Θα αφήσεις λοιπόν να σε κοροϊδεύει η ΝΔ που μιλά υποκριτικά για το δημογραφικό πρόβλημα, όταν η λύση που έχει έτοιμη είναι η γενική εισβολή και βίαιη επιμειξία με άτομα από την Ασία και την Αφρική;
Στην  επόμενη Βουλή που είναι «Αναθεωρητική» οι Νεοδημοκράτες θα επιβάλλουν στο Σύνταγμα της Ελλάδος τα όσα ξεκίνησε ο ΣΥΡΙΖΑ και τα δεκανίκια του Νεοδημοκράτη Πάνου Καμμένου.Όπως δήλωσε πριν από δυο μέρες ο γενικός γραμματέας της κυβέρνησης, Ακρίτας Καϊδατζής, «εφόσον η διαλυθείσα Βουλή ολοκλήρωσε την πρώτη φάση της συνταγματικής αναθεώρησης, η επόμενη Βουλή, που θα προκύψει από τις προκηρυχθείσες εκλογές, είναι αυτονοήτως και άνευ ετέρου αναθεωρητική. Θα μπορεί δηλαδή, εφόσον το αποφασίσει, να αναθεωρήσει τις διατάξεις που κρίθηκαν αναθεωρητέες στην πρώτη φάση. Αυτό προκύπτει ευθέως εκ του Συντάγματος, και συγκεκριμένα από το άρθρο 100 παρ. 3 που κατά τρόπο απερίφραστο ορίζει: «Αφού η αναθεώρηση αποφασιστεί από τη Βουλή, η επόμενη Βουλή, κατά την πρώτη σύνοδό της, αποφασίζει με την απόλυτη πλειοψηφία του όλου αριθμού των μελών της σχετικά με τις αναθεωρητέες διατάξεις».
Θέλεις πραγματικά να είσαι σιωπηλός, να μην ακούγεται ούτε ένα ΟΧΙ μέσα στην Βουλή, θες αλήθεια να μην  ακουστεί ποτέ ξανά η φωνή σου;
Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ ψήφισαν μαζί τα μνημόνια, ψήφισαν μαζί την κατασκευή ισλαμικού τεμένους στην καρδιά της Αθήνας, ψήφισαν μαζί τα σύμφωνα συμβίωσης των ομοφυλοφίλων, πρόδωσαν μαζί την Μακεδονία και την Βόρειο Ήπειρο.
Εάν τα θέματα αυτά σε απασχολούν, και πιστεύεις ότι είναι καίρια για το Αύριο του Έθνους, τότε η ΜΟΝΗ φωνή που έχεις είναι η φωνή τής ΧΑ.
Μην ακούσεις αυτούς που σου λένε να μείνεις σιωπηλός ώστε να υλοποιήσουν ανεμπόδιστα το καταστροφικό τους έργο.
«Και τι θα κάνει η Χρυσή Αυγή»; Ρωτάς. Τι δύναμη έδωσες στην Χρυσή Αυγή για να κάνει αυτά που θέλει και που θέλεις κι εσύ, ρώτησε καλύτερα.
Όσοι πονηρά θέτουν τέτοια ερωτήματα ας μας πουν ποιο κόμμα είναι σε θέση να σταθεί φραγμός και φρένο, ποιο κόμμα μπορεί και έχει την δυνατότητα να αντισταθεί στον χαλασμό που έρχεται, αν όχι η Χρυσή Αυγή;
Η απάντηση είναι, κανείς!
Για αυτό και από αυτήν εδώ την εφημερίδα, ως Εθνικίστρια, ως Ελληνίδα, ως υποψήφια στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, ζητώ από κάθε έναν και κάθε μία να αποτελέσει κάθε ένας υποψήφιος, κάθε εκλεγμένος και εκλεγμένη, δημιουργικό μέρος της λύσης των προβλημάτων που συσσώρευσαν στην Ελλάδα και στον Λαό μας, η προδοτική αντιπατριωτική Νέα Δημοκρατία και οι αρνητές του Έθνους Αριστεροί, και όχι παθητικό μέρος ενός προβλήματος που διαιωνίζεται και διογκώνεται όσο δεν αποφασίζει ο λαός που πιστεύει στο Έθνος και τα ιδανικά της Ελλάδος, να βάλει τέλος στην ψευτοδεξιά και στην αριστερά κυριαρχία.
Όσα γράφονται και θα γραφτούν τις επόμενες μέρες, δεν είναι άλλο παρά ξεκάθαρα ή με προβιά μέρος της εκστρατείας των στοών και των κέντρων της παραεξουσίας εναντίον του Λαϊκού Συνδέσμου.
Ζούμε πράγματι μέρες του 2013. Καταφέραμε να σταθούμε όρθιοι απέναντι στον εξωτερικό εχθρό. Αντισταθείτε τώρα στην προπαγάνδα που θέλει να δημιουργήσει εσωτερικούς εχθρούς. Όσοι κατηγορούν την Χρυσή Αυγή με διάφορες αθλιότητες, ας μας απαντήσουν επιτέλους. Προτιμούν τους άθεους, τους αντίχριστους, τους επισκέπτες τους American Jewish Committee, και της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ; Γιατί η μη ψήφος των πατριωτών στην Χρυσή Αυγή αυτό ακριβώς σημαίνει την επιβράβευση όλων των άθεων , απάτριδων και των θαμώνων των στοών.
Τέρμα λοιπόν η υποκρισία.
Η Αριστερά έχει τελειώσει. Η διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ με την ΝΔ δεν ανατρέπεται. Μόνη ή με τα γνωστά της δεκανίκια η ΝΔ θα κυβερνήσει και θα επιχειρήσει να περάσει χωρίς αντίλογο το καταστροφικό οικονομικό, κοινωνικό και εθνικό της πρόγραμμα. Θα την αφήσεις;
Η επιλογή για τους πατριώτες είναι ξεκάθαρη.
Με όλους εναντίον της, η Χρυσή Αυγή, το μόνο κόμμα που δεν έχει έδρα το Τελ Αβίβ, το μόνο κόμμα που φιμώνουν οι  Αναρχοκομουνιστές της κρατικής τηλεοράσεως, με αρχηγό τον Νικόλαο Μιχαλολιάκο, τον μόνο πολιτικό αρχηγό στον οποίο δεν δίνουν βήμα τα μεγάλα κανάλια και οι εφημερίδες, συνεχίζει τον αγώνα.
Δεν υποσχόμαστε άλλο από ένα βήμα μάχης και αγώνα. Εμπρός για την ισχυρή αντιπροσώπευση των πατριωτών.
Η νεολαία, οι άνεργοι, οι νοικοκυραίοι, πρέπει τώρα να προσέλθουμε μαζικά για να πούμε ΟΧΙ στα σχέδια των εθνμηδενιστών Δεξιάς και Αρισεράς. Εμείς, οι μόνοι που αντισταθήκαμεοργανωμένα και μαζικά στο ξεπούλημα της Μακεδονίας, εμείς που δεν εμπαίζουμε τους Βορειοηπειρώτες αδελφούς μας όπως οι επαγγελματίες δήθεν συμπαραστάτες τους , ζητούμε την στήριξη όλων όσων πιστεύουν στην Ελλάδα και στα ιδανικά μας.
Άφησα για το τέλος τον Φαρισαϊσμό ορισμένων εκκλησιαστικών κύκλων. Έγινα αυτόπτης μάρτυρας τις προάλλες όταν επίσκοπος ευχήθηκε λίγο πριν το τέλος της Θείας Λειτουργίας από την Ωραία Πύλη καλή επιτυχία σε υποψήφια βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, άρτι αφιχθείσα από την συνάντηση των Μπίλντερμπεργκ και υποκριτικά παρίστατο για τα ψηφαλάκια της Β’ Αθηνών στην κυριακάτικη λειτουργία. Αυτοί που μέμφονται τους Χρυσαυγιτες για θεολογικούς κώνωπες που στο τέλος-τέλος άπτονται θρησκευτικής οργανώσεως και όχι πολιτικού κόμματος, καταπίνουν την κάμηλο των μασόνων, των αθέων και των αντιχρίστων, εναγκαλιζόμενοι αυτούς  που νομοθέτησαν και νομοθετούν εναντίον του Έθνους και της Πίστεως, και θα νομοθετήσουν στην επομένη Βουλή, «Δεξιοί» και Αριστεροί, για την αποκοπή της Ορθοδοξίας από το Έθνος.
Τέλειος είναι μόνον ο Θεός. Αυτή είναι η ώρα του Αγώνα για την επιβίωση του Έθνους, Κανείς να μην λείψει, κανείς να μην πει αύριο μετανιωμένος, όταν το Έθνος θα το έχουν καταπιεί ξένοι και εγχώριοι εχθροί, πως δεν έκανε το ελάχιστο που μπορούσε, να ψηφίσει την μοναδική φωνή εθνικής αντίστασης. Εμπρός για την νίκη της 7ης Ιουλίου.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.