Σάββατο 29 Ιουνίου 2019

ΔΑΛΑΙ ΛΑΜΑ: Η ΕΥΡΩΠΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ… ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ Ή ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ

27/06/2019       EΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.net

Αυτά που δεν θέλουν ν’ ακούνε οι Σόρος του πλανήτη, είπε σε συνέντευξή του στο BBC ο πνευματικός και θρησκευτικός ηγέτης του Θιβέτ, Δαλάι Λάμα.

Όπως είπε, «η Ευρώπη ανήκει στους Ευρωπαίους», αλλά αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση με την λαθρομετανάστευση και δεν επιστρέψουν τα δήθεν «προσφυγάκια» στις πατρίδες τους, η Γηραιά Ήπειρος «θα γίνει μουσουλμανική ή αφρικανική».

Επίσης, πρόσθεσε ότι τα «προσφυγάκια» που είχαν καταφύγει στην Ευρώπη θα πρέπει να αποκτήσουν δεξιότητες πριν επιστραφούν στους τόπους καταγωγής του: «Οι ευρωπαϊκές χώρες πρέπει να υποδεχτούν τους πρόσφυγες και να τους δώσουν εκπαίδευση και κατάρτιση, με στόχο να επιστρέψουν στις χώρες τους με συγκεκριμένες δυνατότητες».
 
Υπενθυμίζουμε, πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο Δαλάι Λάμα εκφράζει τέτοιες μη πολιτικά ορθές θέσεις. Σε μια ομιλία του πέρυσι στο Μάλμε της Σουηδίας, υποστήριξε πως τα «προσφυγάκια» πρέπει να επιστραφούν στις πατρίδες τους: «Να τους υποδεχτείτε, να τους βοηθήσετε και να τους εκπαιδεύσετε, αλλά τελικά θα πρέπει να αναπτύξουν ξανά τη δική τους χώρα. Νομίζω ότι η Ευρώπη ανήκει στους Ευρωπαίους».

 
Τέλος, ερωτώμενος ο Δαλάι Λάμα για τον Τραμπ και την πολιτική του, είπε πως «η θητεία του στον Λευκό Οίκο δεν χαρακτηρίζεται από ηθικές αρχές».


Εύγε του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.