Δευτέρα 17 Ιουνίου 2019

ΚΟΥΛΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΣΟΠΑΝΗΣ! «ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ» 

14/06/2019        ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.net

Την ευχή του να μην είναι η Χρυσή Αυγή στην επόμενη βουλή, εξέφρασε για μια ακόμα φορά αυτό το «πράμα» που ακούει στο όνομα Κούλης Μητσοτάκης, μιλώντας στο κανάλι Open. Είπε συγκεκριμένα:

«θα ήτανε ευτύχημα για τη δημοκρατία μας και φαντάζομαι ότι σ’ αυτό θα συμφωνούν όλοι αν η Χρυσή Αυγή δεν ήτανε στην επόμενη Βουλή».

Και βέβαια, έχει τους λόγους του αυτό το γουρλομάτικο πολιτικό «τίποτα» με μπόλικο «καθόλου», να εύχεται κάτι τέτοιο. Βλέπετε, θέλει να περάσει ανενόχλητος το νέο Μνημόνιο και την συνεκμετάλλευση των πλουτοπαραγωγικών πηγών του Αιγαίου και της Κύπρου με τους Πασάδες, για τα οποία έχει δεσμευτεί στους διεθνείς του αφέντες. Αλλά και να σεβαστεί ανενόχλητος την «κακή συμφωνία» (κι όχι προδοσία…) των Πρεσπών, όπως επίσης έχει δεσμευτεί στ’ αφεντικά του.

Αλλά, δε θα του κάνει ο ελληνικός λαός αυτή τη μεγάλη χάρη! Ισχυρή Χρυσή Αυγή, η ΜΟΝΗ εθνική επιλογή, για να μείνει η Ελλάδα μας ελληνική!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.