Σάββατο 22 Ιουνίου 2019

Ο ΧΑΖΟ-ΚΟΥΛΗΣ ΔΙΟΡΙΖΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗ (ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ) ΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟ ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟ! 

21/06/2019              ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.net

Γράφει ο Αντίοχος

Δεν θα χρησιμοποιεί μόνο ως σύμβουλο τον σταλινομπολσεβίκο Τάκη Θεοδωρικάκο ο χαζοκούλης (για να τον χειραγωγεί σε πόλεμο λάσπης και συκοφαντιών κατά της Χρυσής Αυγής…), θα τον κάνει και βουλευτή της ψοφοδεξιάς!

Και μάλιστα κατ’ απονομήν, καθώς τον τοποθέτησε σε εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας.

Στο βιογραφικό του «πολιτικού ερευνητή και αναλυτή» που έδωσε στην δημοσιότητα η Νουδούλα, αναφέρονται τα εξής για το παρελθόν αυτού του σταλινικού απολιθώματος: «με κοινωνική και πολιτική δράση στα νεανικά του χρόνια στο χώρο της Αριστεράς και της Κεντροαριστεράς και ύστερα από 30 χρόνια εργασίας, συναντήθηκε με το μεταρρυθμιστικό όραμα και τον πολιτικό λόγο του μέτρου και της λογικής του Κυριάκου Μητσοτάκη…».

Για όσους δεν το γνωρίζουν, το σταλινικό αυτό απολίθωμα δεν ήταν απλώς περαστικός από την ΚΝΕ, όπως τόσοι και τόσοι άλλοι, αλλά Γενικός Γραμματέας της (αρχικνίτης). Εν συνεχεία δε, είδε το… φως το αληθινόν στο «εκσυγχρονιστικό» ΠΑΣΟΚ (την εποχή της μεγάλης λεηλασίας των δημοσίων ταμείων, που μας οδήγησε στην πτώχευση και τα Μνημόνια…), ως δεξί χέρι των Λαλιώτη και Σημίτη. Παραμένει δε ακόμα αμετανόητος σταλινομπολσεβίκος, όπως φαίνεται ξεκάθαρα από σχετικά πρόσφατο μήνυμά του για το συνέδριο του ΚΚΕ.
ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ – ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΩΣΤΑ ΣΗΜΙΤΗ

Έλληνες πατριώτες, που προτιμήσατε στις ευρωεκλογές αντί της Χρυσή Αυγής την Νουδούλα, για «να μην ξαναβγεί ο Τσίπρας» και «να φύγει η αριστερά από την εξουσία», θα ξανακάνετε το ίδιο λάθος, για να σας εκπροσωπεί ένα υπόλειμμα του σταλινισμού; Δική σας η απόφαση, δική σας και η ευθύνη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.