Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

Ωμός εκβιασμός Μητσοτάκη προς τους Έλληνες: Ψηφίστε με, αλλιώς θα κάνω εκλογές Δεκαπενταύγουστο και μετά θα συγκυβερνήσω με τον ΣΥΡΙΖΑ!

Τρίτη, 25 Ιουνίου 2019      http://www.xryshaygh.com

Συνέντευξη στον γνωστό και μη εξαιρετέο, συστημικό δημοσιογράφο, Γιάννη Πρετεντέρη έδωσε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης. Στην συνέντευξή του αυτή ο Μητσοτάκης απέδειξε για άλλη μία φορά ότι ως πρωθυπουργός θα γράψει ιστορία, γενόμενος ο πιο ανάλγητος και κυνικός πρωθυπουργός που γνώρισε η χώρα.

Στην συνέντευξή του, λοιπόν, ο Μητσοτάκης έκανε κάτι το πρωτόγνωρο, αφού εκβίασε φανερά και κυνικότατα τον Ελληνικό Λαό. Εκεί που δεν έπιασαν οι ψεύτικες υποσχέσεις και ο πολιτικαντισμός, ο Μητσοτάκης ξεκίνησε τους εκβιασμούς, δείχνοντας ξεκάθαρα στους Έλληνες το τι αιματηρή πολιτική πρόκειται να ακολουθήσει όταν εκλεγεί.

Συγκεκριμένα είπε πως «αν δεν υπάρχει ισχυρή εντολή και αυτοδυναμία, τότε αυτό σημαίνει ότι θα ξαναπάμε σε εκλογές τον Δεκαπενταύγουστο και με απλή αναλογική, άρα τότε θα έπρεπε να συνεργαστεί το πρώτο με το δεύτερο κόμμα».

Κοινώς, εκβιάζει τους Έλληνες πολίτες πως αν δεν τον ψηφίσουν, αυτός θα διατηρήσει τον Τσίπρα στην εξουσία, κάνοντας μάλιστα και εκλογές πάνω στην γιορτή της Παναγίας.

Το πραγματικό ερώτημα είναι το πώς θα αντιδράσουν οι υπερήφανοι Έλληνες απέναντι σε αυτόν τον ωμό εκβιασμό του πολιτικάντη, που προετοιμάζεται να αναλάβει την πρωθυπουργία. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.