Σάββατο 28 Μαΐου 2022

Ο Σόρος έδωσε το σύνθημα: πρέπει να ηττηθεί η Ρωσσία γιατί είναι η μεγαλύτερη απειλή για την «ανοιχτή κοινωνία»

25/05/2022

«Γραμμή» με ομιλία του στο διαβόητο «Φόρουμ του Νταβός» -στο οποίο συμμετέχει όλη η «ελίτ» (η σαπίλα!) της παρηκμασμένης Δύσης- έδωσε ο διεθνής αφέντης Τζορτζ Σόρος.

Το βασικό σύνθημα που έριξε ο αρχιτοκογλύφος ήταν σαφές: πρέπει να ηττηθούν οπωσδήποτε η Ρωσσία και ο Βλαντίμιρ Πούτιν, και μάλιστα το συντομότερο δυνατόν!

Όπως εξήγησε στις ανά τον κόσμο μαριονέτες του (τους «ηγέτες» της Δύσης και λοιπούς παρατρεχάμενους…), ο πόλεμος στην Ουκρανία είναι μέρος της ευρύτερης σύγκρουσης ανάμεσα στις «ανοιχτές» και τις «κλειστές» κοινωνίες, όπως είναι η Ρωσσία και η Κίνα, οι οποίες είναι σε φάση ανόδου. Επιπλέον, χαρακτήρισε την Ρωσσία και την Κίνα «μεγαλύτερες απειλές στην ανοιχτή κοινωνία». 

Μάλιστα, απέρριψε κάθε λύση του ουκρανικού προβλήματος δια του διαλόγου και των διαπραγματεύσεων, αλλά ακόμα και τυχόν εκεχειρία, με το πρόσχημα ότι «δεν μπορεί να  εμπιστευτεί κανένας τον Ρώσσο πρόεδρο» και υποστήριξε πως «η Ουκρανία μπορεί να το παλέψει και να επικρατήσει». Εννοώντας προφανώς, με «ποταμούς» δυτικής στρατιωτικής βοήθειας…

ΠΗΓΗ: ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.