Πέμπτη 5 Μαΐου 2022

Οι ψεύτες και απατεώνες της ΝΔ και οι δολοφόνοι της Marfin

 

Θλιβερή επέτειος του εμπρησμού της Marfin σήμερα. Ενός εγκλήματος που 12 ολόκληρα χρόνια μετά, παραμένει ατιμώρητο!

Πάντως, πρόπερσι και πέρυσι τέτοια εποχή, οι απατεώνες της ΝΔ και τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια τους προανήγγειλαν… συλλήψεις! Οι οποίες, δεν ήρθαν ποτέ…

Για να μη μας περνάνε για ηλίθιους, σας θυμίζουμε δύο ενδεικτικά δημοσιεύματα, το πρώτο στο protothema.gr της 12ης Μαΐου του 2020, με τον… υπεραισιόδοξο τίτλο: «Ο Χρυσοχοΐδης πλησιάζει τους δολοφόνους της Marfin». 

Πάρτε μια γεύση: 

«Δέκα χρόνια μετά, υλικό από κάμερες, μαρτυρίες αυτοπτών και πληροφορίες από τα Εξάρχεια δείχνουν τον δρόμο στις διωκτικές αρχές για την εξιχνίαση. Μια ομάδα επτά ατόμων έχουν λοκάρει οι αναλυτές της Κρατικής Ασφάλειας ως βασικούς ύποπτους για το έγκλημα της Marfin. Ο φάκελος της υπόθεσης άνοιξε πριν από τρεις μήνες με εντολή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και πλέον οι έρευνες έχουν αποκτήσει ονοματεπώνυμο προκειμένου μετά από δέκα χρόνια να εξιχνιαστεί η δολοφονική επίθεση στο υποκατάστημα της οδού Σταδίου και να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη οι υπεύθυνοι. Μάλιστα, σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες, το χρονοδιάγραμμα των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. λέει πως αν όλα πάνε καλά, πολύ σύντομα θα έχουμε ραγδαίες εξελίξεις».
Πέρασε ο καιρός, οι… «ραγδαίες εξελίξεις» δεν ήρθαν και σχεδόν έναν χρόνο αργότερα, στις 5 Απριλίου του 2021, οι απατεώνες της ΝΔ επανήλθαν με νέο δημοσίευμα, πάλι στο protothema.gr υπό τον τίτλο «Υπόθεση Marfin: Ώρα για συλλήψεις»:

«Σύμπτωση ή κάτι άλλο; Το ίδιο πρόσωπο, ο κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στην ίδια θέση. Υπουργός Προστασίας του Πολίτη και τότε και σήμερα. Τότε ο χρόνος δεν επαρκούσε, οι έρευνες δεν άγγιξαν τους ενόχους, λίγο μετά ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου έστειλε τον κ. Χρυσοχοΐδη σε άλλο υπουργείο. Επανήλθε με την κυβέρνηση Μητσοτάκη με στόχο να τελειώσει μια δουλειά που άφησε στη μέση: να ταυτοποιήσει με αδιάσειστα στοιχεία αυτούς που πρωταγωνίστησαν στο έγκλημα στην καρδιά της Αθήνας, στη Marfin και τον «Ιανό». 

Σε λίγο διάστημα η εμμονή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη φαίνεται ότι θα έχει αποτελέσματα. Στην Κατεχάκη υπάρχει αισιοδοξία ότι έχουν ταυτοποιηθεί με ισχυρά αποδεικτικά στοιχεία μέλη της εγκληματικής ομάδας που πρωταγωνίστησε στα βάρβαρα επεισόδια της Σταδίου. Η πρώτη ομάδα, για την οποία πλησιάζει η ώρα των κατηγοριών και των συλλήψεων, είναι αυτή που επιχείρησε την καταδρομική επίθεση στον «Ιανό». Μάλιστα ένας εξ αυτών αναγνωρίζεται να λούζει με καύσιμη ύλη υπάλληλο του βιβλιοπωλείου και στη συνέχεια να επιχειρεί να τον κάψει με μολότοφ. Είναι βέβαιο ότι ο συγκεκριμένος θα αντιμετωπίσει κακουργηματική κατηγορία για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση. Τουλάχιστον 5 νεαροί της «ομάδας του “Ιανού”» βρίσκονται στο παραπέντε των συλλήψεων.
Για την άλλη ομάδα, που έφυγε στο απέναντι πεζοδρόμιο της Σταδίου, στο κτίριο της Μαρφίν οι έρευνες βρίσκονται επίσης σε καλό δρόμο. Ήδη στην Κατεχάκη μιλούν για τη «μυστηριώδη γυναίκα» και τον «ψηλόλιγνο συντονιστή». Το ζευγάρι που έσπασε την τζαμαρία και πέταξε τη μολότοφ έχει ταυτοποιηθεί μετά τα νέα στοιχεία που προέκυψαν, ενώ δεν έχει καμία σχέση με εκείνους που είχαν παραπεμφθεί και αθωώθηκαν. Οι τηλεφωνικές παρακολουθήσεις, τα εγκληματολογικά εργαστήρια και τα δεκάδες βίντεο αποτελούν αδιάσειστα στοιχεία…»
.

Έχει περάσει ένας χρόνος από την θριαμβευτική προαναγγελία της «ώρας των συλλήψεων» και το έγκλημα παραμένει ατιμώρητο. Και θα συνεχίσει να παραμένει, γιατί στην πραγματικότητα το ψευδοκράτος ποτέ δεν έψαξε τους δολοφόνους. Και δεν τους έψαξε, γιατί ποτέ κανείς δεν ψάχνει αυτούς που γνωρίζει!

Εμπρησμός Marfin, το φρικτό έγκλημα της αριστεράς που παραμένει ατιμώρητο!

Ήταν μεσημέρι της 5ης Μαΐου του 2010. Η Αθήνα είχε κατακλυστεί από εκατοντάδες χιλιάδες διαδηλωτές κατά του καταστροφικού Α΄ Μνημονίου, ενώ σ’ ολόκληρη τη χώρα επικρατούσε αναβρασμός, οργή και αγανάκτηση. Ξαφνικά, με μια συντονισμένη από σκοτεινά κέντρα, δολοφονική ενέργεια παρακρατικών συμμοριών της αριστεράς, τελείωσαν όλα κι ο λαός, αποσύρθηκε ταπεινωμένος και συκοφαντημένος από τους δρόμους και τις πλατείες!

Οκτώ λεπτά μετά τις δύο το μεσημέρι, ενώ έξω από την τράπεζα Marfin στην Σταδίου περνούσε το «μπλοκ» της ΑΝΤΑΡΣΥΑ (ή ΑΝΤΑΡCIA, αν προτιμάτε…), μια συμμορία κουκουλοφόρων βγήκε από το κύριο μέρος της πορείας κι άρχισε να πετά βόμβες μολότοφ στο βιβλιοπωλείο «Ιανός» και μέσα στην τράπεζα, όπου βρίσκονταν εφτά εργαζόμενοι! Οι τέσσερις κατάφεραν να σωθούν, αλλά οι άλλοι τρεις βρήκαν τραγικό θάνατο: η Αγγελική Παπαθανασοπούλου, 32 ετών (έγκυος στο πρώτο της παιδί), η Παρασκευή Ζούλια, 35 ετών, και ο Επαμεινώνδας Τσακάλης, 36 ετών.

Έχουν περάσει 12 χρόνια από τότε και το φρικτό αυτό έγκλημα παραμένει ατιμώρητο από το ψευδοκράτος του Ελλαδιστάν! Μέχρι πότε;

ΠΗΓΗ: ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.