Παρασκευή 6 Μαΐου 2022

15.579.627.00€ πήρε ο «ειδικός» Γκίκας Μαγιορκίνης από την κυβέρνηση Κούλη και μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες

 

Ο «ειδικός» της κυβέρνησης του Κούλη, επίκουρος καθηγητής επιδημιολογίας, Γκίκας Μαγιορκίνης (ο οποίος έχει πάρει τη θέση του Σωτήρη Τσιόδρα ως υπεύθυνος ενημέρωσης για την πορεία της πανδημίας) έχει λάβει 15.579.627.00 ευρώ για έρευνες καθώς και με τη μορφή δωρεάς από μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες.

Τα ποσά των χρημάτων που πήρε ο Μαγιορκίνης, είναι δημοσιευμένα στη Διαύγεια και δόθηκαν από την στιγμή που ξεκίνησε η πανδημία έως σήμερα. Την αποκάλυψη έκανε η δημοσιογράφος Βασιλική Κασσινά, η οποία είχε δημοσιεύσει και σχετικό βίντεο με τους «ειδικούς» τηλεγιατρούς Ν. Τζανάκη και τον Θ. Βασιλακόπουλο με τις συμβάσεις και τα ποσά που έλαβαν.

Ο Μαγιορκίνης είναι υπέρμαχος του υποχρεωτικού εμβολιασμού, όπως και οι υπόλοιποι «ειδικοί», μέλη της επιτροπής που εισηγήθηκαν τα πλέον σκληρά μέτρα σ’ ολόκληρο τον κόσμο και τα οποία εφάρμοσε η κυβέρνηση των "αρίστων", με τα γνωστά αποτελέσματα (η Ελλάδα μετρά 30.000 περίπου νεκρούς μέχρι τώρα). Ο ίδιος, αμφισβητώντας τις πιθανές παρενέργειες των εμβολίων mRNA, είχε δηλώσει παλαιότερα: «Δεν νοείται γιατρός που μην στηρίζει τα εμβόλια. Είναι επικίνδυνο να λέγονται τέτοια… Είναι θέμα του ιατρικού συλλόγου το αν θα απολυθούν οι γιατροί που δεν στηρίζουν τα εμβόλια. Τίθεται θέμα δεοντολογίας».

Πριν λίγες μέρες, ο Μαγιορκίνης ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες από τις χλιδάτες διακοπές του στην Οία της Σαντορίνης. Στην παραπάνω φωτογραφία τον βλέπουμε να  ποζάρει στο φακό, μέσα στο τζακούζι, με φόντο το αιγαιοπελαγίτικο γαλάζιο.

"Είναι πολλά τα λεφτά Άρη".

Δείτε στο αποκαλυπτικό βίντεο της Βασιλικής Κασσινά:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.