Δευτέρα 2 Μαΐου 2022

Αιχμηρή ανάρτηση του Γιώργου Κύρτσου στο Twitter για το διορισμό του... άριστου γιου του Κούλη στο ευρωκοινοβούλιο

Ένα ακόμη μέλος της οικογένειας Μητσοτάκη διορίστηκε σε μια περίοπτη θέση. Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, τον γιο του πρωθυπουργού, ο οποίος ετοιμάζει βαλίτσες για Βρυξέλλες. 

Ο πρωθυπουργός φαίνεται ότι έκανε πράξη τις προεκλογικές του υποσχέσεις, καθώς λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές του 2019 υποσχόταν «πολλές και καλές νέες δουλειές για τα νέα παιδιά», αφού ο νεαρός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης έχει προσληφθεί στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο από τον Ισπανό ευρωβουλευτή και αντιπρόεδρο του ΕΛΚ, Εστέμπαν Γκονθάλεθ Πονς.

Το πώς βρήκε δουλειά ο γιος του πρωθυπουργού στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο δεν χρειάζεται μεγάλη σκέψη για να απαντηθεί. Ούτε βέβαια, η ελληνική κοινωνία έχει καμιά αμφιβολία για το πώς οι γόνοι των πολιτικών οικογενειών βρίσκουν στρωμένη σταδιοδρομία.

Με μια αιχμηρή ανακοίνωση μέσω twitter σχολίασε ο ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος τη… δουλειά που έπιασε ο γιος του Κυριάκου Μητσοτάκη στο γραφείο Ισπανού ευρωβουλευτή.

Ο Γ. Κύρτσος έγραψε:

«Στο γραφείο Ισπανού ευρωβουλευτή ο γιος Κυριάκου, θα μάθει πολλά. Ο τ. βασιλιάς Χουάν Κάρλος αυτοεξόριστος λόγω μιζών. Ο πρώην ταμίας Λαϊκού Κόμματος στη φυλακή για μίζες. Ο Κασάντο, ηγέτης του Λαϊκού Κόμματος αποπέμφθηκε. Συγκρούστηκε με την περιφερειάρχη Μαδρίτης για μίζες. Να τα μάθει το παιδί..»

ΠΗΓΗ: www.pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.