Τρίτη 10 Μαΐου 2022

Ο Κούλης Μητσοτάκης, δεν είναι μόνο κλέφτης, είναι και –κατά συρροήν!- ψεύτης!

09/05/2022

Όλοι θυμόμαστε, πως όταν συγκυβερνούσαν οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, τα παπαγαλάκια της Νουδούλας ανακάλυπταν συνεχώς… συμπορεύσεις της Χρυσής Αυγής με τους Τσιπροκαμμένους. Κι ο στόχος της παραπληροφόρησής τους δεν ήταν οι ψηφοφόροι των Τσιπροκαμμένων, αλλά οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής.

Ένα από τα παραμύθια που χρησιμοποίησαν ευρέως, ήταν ότι η Χρυσή Αυγή ψήφισε υπέρ του εκλογικού νόμου της απλής αναλογικής, μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ. 

Βεβαίως, η Χρυσή Αυγή ΔΕΝ είχε ψηφίσει υπέρ της απλής αναλογικής, καίτοι το εκλογικό αυτό σύστημα ευνοεί τα λεγόμενα «μικρά» κόμματα. Για παράδειγμα, με το 7% που είχε πάρει η Χρυσή Αυγή στις εκλογές του 2015 εκλέγοντας 17 βουλευτές, με απλή αναλογική θα είχε εκλέξει 21 βουλευτές.

Και δεν ψήφισε τότε η Χρυσή Αυγή υπέρ της απλής αναλογικής, για να μην στηρίξει την καταρρέουσα συγκυβέρνηση.

Το κραυγαλέο αυτό ΨΕΥΔΟΣ χρησιμοποίησε ξεδιάντροπα ο Κούλης Μητσοτάκης εχθές, στην ομιλία του στο συνέδριο της Νουδούλας – που θύμιζε εντόνως τη σύναξη του… Αλί Μπαμπά με τους 40 κλέφτες: «Αναφέρομαι σ’ ένα μεγάλο εμπόδιο που μας άφησαν φεύγοντας οι λαϊκιστές, την απλή αναλογική που ψήφισαν αδίστακτα και αγκαλιά τότε με τη Χρυσή Αυγή. Ένα εκλογικό σύστημα που επικαλείται την αντιπροσωπευτικότητα για να υπονομεύσει την κυβερνησιμότητα».

Και κλέφτης (που συστηματικά απομυζά το υστέρημα του ελληνικού λαού), και ψεύτης – και μάλιστα κατά συρροήν! Αυτός είναι ο Κούλης Μητσοτάκης! Αλλά, θα μας θυμηθεί το βράδυ των εκλογών και θα κλαίει με μαύρο δάκρυ!

(ΥΓ): Μελετήστε πολύ προσεκτικά τον προερχόμενο από τα επίσημα στοιχεία της βουλής πίνακα που σας παραθέτουμε, για τις ψηφοφορίες που έλαβαν χώρα στη βουλή κατά τη διάρκεια της συγκυβέρνησης των Τσιπροκαμμένων και βγάλτε τα συμπεράσματά σας…

ΠΗΓΗ: ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.