Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020

Μητσοτάκης προς λαθρομετανάστες: Σπάστε, κάψτε, διασκεδάστε! Πληρώνουν τα κορόιδα...

Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου 2020 | www.xrisiavgi.com

Ο τίτλος της ανάρτησης δεν είναι καθόλου υπερβολικός, είναι πέρα ως πέρα αλήθεια! Η νεοφιλελεύθερη λαίλαπα της κυβέρνησης Μητσοτάκη έδωσε χθες πράσινο φως στους απανταχού λαθρομετανάστες να τα σπάνε, να τα καίνε και ο λογαριασμός θα πηγαίνει στο υπουργείο του Μηταράκη!

Οι "αλληλέγγυοι" Νεοδημοκράτες δεν αρκούνται στο να στεγάζουν, να σιτίζουν, να επιτάσσουν ακίνητα, να δίνουν επιδόματα, να βρίσκουν δουλειές, να δίνουν χαρτιά, υπηκοότητα, υγειονομική περίθαλψη στους λαθρομετανάστες.

Τους δίνουν το ελεύθερο να προβαίνουν σε όποιες και σε όσες καταστροφές θέλουν, καθώς αυτοί εγγυώνται ότι θα πληρώσουν τα σπασμένα από το υστέρημα των δύσμοιρων Ελλήνων φορολογουμένων φυσικά.

Διαβάστε αυτολεξεί την χθεσινή ανακοίνωση του υπουργείου λαθρομετανάστευσης και φρίξτε: «Αποζημίωση ζημιών του 2019 για νομικά και φυσικά πρόσωπα, καθώς και Δήμους που φιλοξενούν δομές. Σε συνέχεια της πρόσφατης διάταξης του ν. 4662/20 (παρ. 4, άρθρο 195/ΦΕΚ Α΄ 27), το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου θα προχωρήσει στην καταβολή αποζημιώσεων για το 2019 προς τους δικαιούχους Δήμους, καθώς και προς τρίτα νομικά ή φυσικά πρόσωπα, η περιουσία των οποίων υπέστη καταστροφές.

Με επιστολή του ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, κ. Νότης Μηταράκης, καλεί τους Δημάρχους των νησιωτικών δήμων όπου λειτουργούν δομές φιλοξενίας, να καταγράψουν αναλυτικά τις ζημιές που προκλήθηκαν, εντός των διοικητικών ορίων των Δήμων τους το 2019 από διαμένοντες στις μονάδες φιλοξενίας. Προθεσμία υποβολής των στοιχείων προς το Υπουργείο ορίστηκε η 30η Μαρτίου.


Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει απόφαση των Υπουργείων Οικονομικών και Μετανάστευσης και Ασύλου για την παροχή έκτακτης επιχορήγησης προς τους Δήμους, με σκοπό την καταβολή των αποζημιώσεων στους δικαιούχους».

Όσοι ψήφισαν ΝΔ με την ψευδαίσθηση ότι θα λύσει το λαθρομεταναστευτικό, μπορούν να κόψουν ελεύθερα το χέρι τους...


ΜΟΝΟ η Χρυσή Αυγή έχει το πρόγραμμα και την βούληση να απαλλάξει την χώρα από την μάστιγα της λαθρομετανάστευσης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.