Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ! ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ Ο «ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ» (2 ΒΙΝΤΕΟ) 

Επικοινωνιακό σώου έχουν στήσει από τις 12 το μεσημέρι οι δημοσιογραφικές παλιοπατσαβούρες του Κούλη Μητσοτάκη, ότι τάχα «ο λαός της Λέσβου αποδοκίμασε τον Κασιδιάρη» στη συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Εσωτερικών.

Ο «λαός» είναι δύο πασίγνωστα στη Λέσβο στελέχη του ΚΚΕ, μέλη του Συλλόγου Μανταμαδιωτών Λέσβου «Ο Ταξιάρχης» – αυτοί με τη ντουντούκα. Για να δείτε περί τίνων πρόκειται, σας μεταφέρουμε απόσπασμα της τελευταίας ανακοίνωσής του «συλλόγου» αυτού: «Στον Μανταμάδο επί τόσα χρόνια υπήρξε πλατύ κύμα αλληλεγγύης   προς τους πρόσφυγες και μετανάστες, που κατά χιλιάδες πέρασαν και από το Μανταμάδο, όλα τα προηγούμενα χρόνια και συνεχίζουμε να συμπαραστεκόμαστε σε αυτούς, θύματα ενός άδικου και εξοντωτικού πολέμου που ισοπέδωσε τη χώρα τους…».

Στο κομμένο βίντεο που παραθέτουν οι δημοσιογραφικές πόρνες του Μητσοτάκη, φαίνονται μόνο αυτοί οι δύο κουκουέδες, οι οποίοι είναι πασίγνωστοι στην Λέσβο, αλλά άγνωστοι στο ευρύ κοινό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΟΙ ΚΑΡΓΙΟΛΟΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΩΣ «ΛΑΟ ΠΟΥ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ» ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΚΕ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ (ΒΙΝΤΕΟ) 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.