Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020

ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Πέμπτη 27.02.2020

Οι κορωνοϊοί, τα καρναβάλια (με ή χωρίς μάσκες), τα φρου φρου και τα αρώματα ας μην αποσπούν την προσοχή μας από τα βασικά. Τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους˙ ας τα ακούσουμε επιτέλους.

Επί Τσίπρα έφαγαν ξύλο με τη σέσουλα και χημικά με τα καντάρια οι Έλληνες που διαμαρτύρονταν για την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών; Ναι, έφαγαν.

Επί Μητσοτάκη τρώνε μπερντάχι από την Αστυνομία οι ακρίτες για να δεχτούν την εγκατάσταση ισλαμικών θυλάκων στον τόπο τους; Τρώνε αρκετό, για να βάλουν και στις τσέπες. Πότε πονάει περισσότερο το ξύλο; Επί Ν.Δ. ή επί ΣΥΡΙΖΑ; Η απάντηση είναι απλή: Εξαρτάται από το κλομπ.

Οι αλλοδαποί «επενδυτές» όταν καταλάμβαναν οδικά δίκτυα και σιδηροδρομικές γραμμές έφαγαν ξύλο; Όχι. Γίνονταν, λέει, «συνεννοήσεις» με την ΕΛ.ΑΣ...

Οι Έλληνες συνοδευόμενοι ή ασυνόδευτοι ανήλικοι παίρνουν χαρτζιλικάκι από το κράτος; Νο, νάιν, νόοου. Σιγά μη χολοσκάσει το κράτος για τους Έλληνες εφήβους. Δεν δίνει ούτε σεντ. Οι αλλοδαποί προβλέπεται να πάρουν; Ναι, αμέ! Περίπου ενάμισι χιλιάρικο (ευρώ) τον μήνα! Γιατί; Επειδή είναι ξένοι - για ρατσιστικούς λόγους, δηλαδή, αλλά από την ανάποδη.

Οι Έλληνες άστεγοι έχουν πού την κεφαλήν κλίναι; Όχι. Ποσώς ενδιαφέρει τους κυβερνήτας. Οι αλλοδαποί μουσαφιραίοι, που προσκλήθηκαν μόνοι τους στην Ελλάδα, στεγάζονται; Ναι, και γίνεται και καβγάς για το φαΐ τους (αν είναι χαλάλ, ήτοι ισλαμικώς επιτρεπόμενο), το γουάι φάι τους, τα σέα τους, τα μέα τους και τα ωραία τους.

Οι Έλληνες πληρώνουν δυσβάστακτους φόρους; Ναι. Οι ξένοι πληρώνουν; Όχι. Οι Έλληνες βλέπουν το βιος τους να επιτάσσεται από το κράτος ή να καταστρέφεται από τις λεηλασίες; Ναι. Οι ξένοι; Όχι. Χρησιμοποιούν περιουσιακά στοιχεία που ανήκαν σε Έλληνες.

Αν λάβουμε υπ’ όψιν τα παραπάνω, θα καταλάβουμε αν το κράτος δουλεύει υπέρ ή εναντίον των Ελλήνων, υπέρ ή εναντίον των ξένων.

Και μια ερώτηση έξτρα: Χαίρεται ο Τούρκος που πλημμύρισε η Ελλάδα με ομοθρήσκους του; Ναι, αμέ. Χαίρεται πολύ...

π
ΠΗΓΗ: www.dimokratia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.