Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020

Ο Αντώνης Λιάκος του ΣΥΡΙΖΑ θέλει (ακόμα) ένα εκατομμύριο λαθρομετανάστες στην Ελλάδα!

20/02/2020

Ένα από τα "εξέχοντα" στελέχη της μεγάλης των εθνομηδενιστών σχολής, είναι και ο καθηγητής Αντώνης Λιάκος. Το μέλος της της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ, έχει δώσει και το παρόν στην δίκη της Χρυσής Αυγής, δίπλα σε πολλά ακόμα στελέχη του κόμματος που απαιτούν την καταδίκη μας.

Σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο Αντώνης Λιάκος υποστηρίζει ότι προκειμένου να αντιμετωπιστεί η πληθυσμιακή κατάρρευση της χώρας υπάρχει ανάγκη για τουλάχιστον (!) ένα εκατομμύριο "πρόσφυγες" και προσθέτει ότι αυτό που θα έπρεπε να απασχολεί τις Αρχές είναι ο τρόπος ενσωμάτωσης και στέγασης!

Δεν λέει τίποτε καινούριο ο Αντώνης Λιάκος. Και δεν είναι ο μόνος που σκέφτεται έτσι. Σήμερα περισσότερο από ποτέ, υπάρχει η ανάγκη για ένα δυνατό Κίνημα υπεράσπισης της Εθνικής Ταυτότητας. Γιατί στην ουσία, αυτή βάλλουν οι εθνομηδενιστές σαν τον Αντώνη Λιάκο.

Κανείς δεν λέει ότι πρέπει να επιστρέψουν στην χώρα οι 500.000 Έλληνες που έφυγαν στο εξωτερικό στα χρόνια των Μνημονίων. Κανείς δεν λέει ότι πρέπει να ενισχυθεί ο ρόλος της οικογένειας. Οι ίδιοι είναι που οδύρονται υπέρ των εκτρώσεων!

Δεν τους απασχολεί ο συνολικός πληθυσμός της χώρας, αλλά η σύνθεσή του. Το πως δηλαδή, θα γίνει η Ελλάδα μια "πολυπολιτισμική" χώρα. 

ΠΗΓΗ: www.xrisiavgi.com  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.