Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020

Πού είναι οι αγώνες σας «πατριώτες» τώρα που «δεν υπάρχει» Χρυσή Αυγή; Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

24/02/2020

Ήτανε τον Οκτώβριο του 2013 όταν η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έστησε εναντίον μας μία ολόκληρη σκευωρία και προχώρησε σε διώξεις και φυλακίσεις. Πανηγύρι τότε στον λεγόμενο “εθνικό χώρο”, έλεγαν μεταξύ τους πάνε αυτοί, τελειώσανε, έρχεται η δική μας σειρά… Δεν ήλθε όμως ποτέ!

Γιατί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ άντεξε και φυλακίσεις και σφαίρες και διώξεις. Αυτοί όμως, εκεί, σαν τα κοράκια, που περιμένουν να αφήσει την τελευταία του πνοή το λιοντάρι για να καταξεσκίσουν τις σάρκες του.

Η δεύτερη ευκαιρία τους νόμιζαν πως ήλθε με το 2,93% των εκλογών του Ιουλίου του 2019. Και όλοι είπανε και όχι μόνο τα φερέφωνα του συστήματος, αλλά και οι “πατριώτες” ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν υπάρχει πλέον και ήλθε η δική τους η σειρά… Και μετά από κάποιους μήνες σιωπής, και μια συνωμοσία σιωπής που συνεχίζεται εις βάρος μας, αφού έγραψαν ότι έκλεισαν παντού τα γραφεία μας και ότι δεν υπάρχουμε, τώρα και πάλι μιλάνε για τον μεγάλο κίνδυνο της επιστροφής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και όσο για τους “πατριώτες” και πάλι δεν έκαναν τίποτε.

Τον Μάιο του 2011
Η φωτογραφία που βλέπετε είναι από πρωτοσέλιδο της εφημερίδας μας του Μαΐου του 2011, όταν ακόμη δεν είχαμε μπει στην Βουλή και γινόντουσαν τότε συγκεντρώσεις εθνικές και πατριωτικές σε κάθε πόλη της Ελλάδος. Πρωτοπόρος στις συγκεντρώσεις αυτές η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!  Τώρα που “δεν υπάρχει” η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, τι κάνετε “πατριώτες”;


Κάνετε αγώνες μέσα από το πληκτρολόγιο και διοργανώνετε συγκεντρώσεις, στις οποίες δηλώνουν ότι θα συμμετέχουν πολλές χιλιάδες “αγωνιστών” ενός εικονικού κόσμου, του … διαδικτύου, και τελικά μαζεύονται ελάχιστοι και είναι αυτό ένα κατάντημα πραγματικά της εθνικής οργής, που έπρεπε να υπάρχει και δεν υπάρχει! Κατά τα άλλα σας φταίει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ…

Ζήσαμε όλους αυτούς τους “πατριώτες” και στην περίοδο την προεκλογική, κατά την οποία είχαν έντονη δραστηριότητα για μία περίφημη “ένωση”, δημιουργώντας σύγχυση, κατηγορώντας με επιμονή την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ένωση η οποία δεν έγινε ποτέ και για την οποία δεν ομιλούν πλέον μετά τις εκλογές. Όλο αυτό το κλίμα ευνόησε αποδεδειγμένα την Νέα Δημοκρατία και αυτός ήταν τελικά και ο σκοπός των “πατριωτών”.

Είναι πραγματικά να γελάει κανείς και να κλαίει όταν άκουγε “εθνικιστές” να υποστηρίζουν προεκλογικά άλλοι τον νεοφιλελεύθερο Τζήμερο και άλλοι τον Βελόπουλο του Μνημονίου και των κηραλοιφών, ο οποίος το 2012 προσχώρησε στην Νέα Δημοκρατία και στήριξε τον Σαμαρά.

Νεκροθάφτης ποιού “εθνικισμού”;
Δεν είναι λίγες οι φορές που ανακαλύπτω στο διαδίκτυο σε ιστοσελίδες “πατριωτικές” άρθρα μου περασμένων χρόνων χωρίς όμως υπογραφή! Και δεν έχει περάσει πολύς καιρός, που έγινε μία εκδήλωση πατριωτική, της οποίας η κεντρική αφίσα ήταν από πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Μας μιμούνται, μας αντιγράφουν, αλλά δεν θέλουν να έχουν σχέση μαζί μας και όχι μόνο, μας κατηγορούν και επί πλέον.

Μας κατηγορούν γιατί δεν κάναμε βουλευτές ανθρώπους που είχαν περάσει από όλα τα κόμματα. Από την Νέα Δημοκρατία μέχρι την ΔΗΑΝΑ του Στεφανόπουλου, την ΠΟΛΑΝ του Σαμαρά, το ΛΑΟΣ του Καρατζαφέρη, ανθρώπους που είχαν άριστες σχέσεις, όταν εμείς ήμασταν φυλακή, με τους “ακροδεξιούς” σήμερα υπουργούς της Ν.Δ., με τους οποίους δεν είχαν κανένα πρόβλημα να συνευρίσκονται σε φιλικά δείπνα, λησμονώντας το γεγονός ότι είχαν παίξει βρώμικο ρόλο στην φυλάκισή μας. Και ύστερα αυτοί ήθελαν να γίνουν ΚΑΙ βουλευτές με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Με κατηγορούν κάποιοι ανώνυμοι, που θα μείνουν για πάντα ανώνυμοι, αλιτήριοι του διαδικτύου ότι είμαι εγώ “ο νεκροθάφτης του εθνικισμού”! Ποιου εθνικισμού; Του “εθνικισμού” των “πατριωτών”; Μα αυτός ήταν πάντοτε νεκρός… Ο μόνος Εθνικισμός που ήταν ζωντανός και παραμένει ζωντανός είναι ο Εθνικισμός της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή
 

ΠΗΓΗ: www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.