Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020

ΟΙ «ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ» ΘΑ ΕΠΙΤΑΞΟΥΝ ΤΑ «ΑΔΕΙΑ» ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΠΟΥ ΘΑ… «ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΑΙΘΡΟ»!

19/02/2020

Όπως σας ενημερώσαμε προ ημερών, η κυβέρνηση των «εθνικοφρόνων» έχει στα σκαριά σχέδιο «αξιοποίησης των προσφύγων-μεταναστών», για… «την αναζωογόνηση της υπαίθρου και της αγροτικής οικονομίας».

Πρόκειται για το σχέδιο που έχει αναλάβει να φέρει εις πέρας το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης του Βορίδη (ποιος, ποιος, ποιος, ο Μάκης ο… σκληρός!), το οποίο προβλέπει να εγγραφούν τα «προσφυγάκια» σ’ έναν «ΟΑΕΔ Μεταναστών» και να απασχολούνται ως εποχιακοί εργάτες σε αγροτικές καλλιέργειες, σε διάφορα μέρη της χώρας. 

Ωστόσο, κάτι λείπει από την κυβερνητική διαρροή του σχεδίου στη φυλλάδα του κουμπάρου του Μητσοτάκη: δεν διευκρινίζεται που θα διαμένουν τα «προσφυγάκια» του «ΟΑΕΔ Μεταναστών», τα οποία θα μετακινούνται από το ένα μέρος στο άλλο, επειδή οι αγροτικές δουλειές είναι εποχιακές. Διόλου τυχαία δεν υπάρχει αναφορά σ’ αυτό το θέμα, διότι η κυβέρνηση των «εθνικοφρόνων» το φυλάει για… έκπληξη της τελευταίας στιγμής! Όπως πληροφορούμεθα, λοιπόν, από εγκυρότατες πηγές, το σχέδιο Βορίδη προβλέπει την ΕΠΙΤΑΞΗ «άδειων» σπιτιών σε χωριά και κωμοπόλεις, για τη διαμονή τους! Κι όταν λέμε «άδειων» σπιτιών, εννοούμε αυτών που οι ιδιοκτήτες τους έχουν μόνιμη διαμονή αλλού και θα χαρακτηριστούν «ανεκμετάλλευτοι χώροι» – όπως χαρακτηρίστηκαν από την κυβερνητική προπαγάνδα οι ιδιοκτησίες των νησιωτών που επιτάχθηκαν για να κατασκευαστούν τα νέα hotspots στα νησιά!

Έλληνες αντισταθείτε όσο ακόμα είναι καιρός! Δεν τόλμησαν να σας πάρουν τα σπίτια οι κομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ, θα το κάνουν οι «εθνικόφρονες» της Νουδούλας, με τους πλειστηριασμούς των τραπεζών και τις επιτάξεις υπέρ «προσφύγων»!

ΠΗΓΗ: ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.net

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.